• Groot assortiment
  • Deskundig beplantingsadvies
  • Gratis aanhanger lenen
  • Bezorging in heel Nederland
  • Aanplanten mogelijk

Boomkwekerij Ede

Dé boomexpert voor uw tuin

Amerbomen, Sierperen, Laurierhagen en Dakmoerbeien: het is zomaar een greep uit de zelfgekweekte bomen en planten in het vaste assortiment van onze boomkwekerij in de buurt van Ede. U kunt bij onze boomkwekerij terecht voor zo’n 500 soorten bomen, hagen, sierheesters en vaste planten. Het zal u dan ook niet verbazen dat Kwekerij de Koekoek in de omgeving van Ede behalve als boomkwekerij en plantenkwekerij ook bekend staat als fruitbomen kwekerij. Kan onze boomkwekerij u ook helpen met uw tuin in Ede?

Welke bomen vindt u in ons assortiment?

Voordat u een boom gaat uitzoeken, kunt u alvast de bomen online bekijken om inspiratie op te doen. Grote kans dat u al wat ideeën op doet voor de inrichting van uw tuin. Bij Kwekerij de Koekoek beschikken we over een uitgebreid assortiment, met daarin onder andere:

Uw adres voor tuinadvies

Op onze website kunt u nagenoeg het volledige assortiment van onze boomkwekerij vinden met daarbij een korte toelichting over onze boomsoorten. As u meer informatie wilt weten over een bepaalde boomsoort, of u wilt weten hoe wij u met uw tuin in Ede kunnen helpen? Neem dan contact met ons op. Onze tuinspecialisten vertellen u hier graag meer over. We hebben zelfs een tuinarchitect die met u mee kan denken over uw tuininrichting en een beplantingsadvies kan maken.

Onze bezorgservice in Ede

Als u uw aankopen graag thuis wilt laten bezorgen, kan onze boomkwekerij dat in Ede voor u doen. Met onze bezorgservice hoeft u uzelf en de bomen niet in allerlei bochten te wringen voor het vervoer naar Ede. Uw aankoop wordt door onze medewerkers gewoon bij u thuis bezorgd. Hier zit een kleine vergoeding aan verbonden. Tijdens het uitzoeken van uw bomen en struiken hoeft u zich dus geen zorgen te maken of de boom wel in uw auto past.

Hoe kan onze boomkwekerij u in Ede helpen?

Wilt u meer over ons weten of bent u benieuwd welke producten uit onze boomkwekerij u in Ede zou kunnen planten? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch of via onderstaand contactformulier. Maar natuurlijk bent u ook altijd welkom om een bezoek te brengen aan onze boomkwekerij, de leukste boomkwekerij in de regio. Wij helpen u met plezier bij het beantwoorden van uw vragen. Ook als u op zoek bent naar vrijblijvend advies over onze producten helpt onze boomkwekerij in gemeente Ede graag.

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.