Dé expert voor uw tuin

Abrikozen, peren, appels, noten en pruimen: het is nog maar een greep uit de zelfgekweekte vruchtbomen in het assortiment van onze boomkwekerij die in Ede zijn producten kan leveren. U kunt bij onze boomkwekerij terecht voor maar liefst dertien verschillende vruchtbomen. Het zal u dan ook niet verbazen dat Kwekerij de Koekoek in de omgeving van Ede behalve als boomkwekerij en plantenkwekerij ook bekend staat als fruitbomen kwekerij. Hoe kan onze boomkwekerij u helpen?

Boomkwekerij Ede

Bekijk ons assortiment

Voordat u een boom gaat kopen, kunt u de bomen online alvast bekijken. Misschien doet u alvast wat ideeën op voor de inrichting van uw tuin in Ede. Bij Kwekerij de Koekoek beschikken we over een uitgebreid assortiment, met daarin onder andere:

  • Bodembedekkers
  • Struiken
  • Coniferen
  • Hagen
  • Heesters

Dit is maar een greep uit ons aanbod. Meer weten over hoe wij u in Ede kunnen helpen? Neemt u dan contact op. Onze medewerkers vertellen u hier graag meer over.

Profiteer van onze bezorgservice in Ede

Als u uw aankopen graag thuis wilt laten bezorgen, kan onze boomkwekerij dat in Ede voor u doen. Met onze bezorgservice hoeft u uzelf en uw aankopen niet in allerlei bochten te wringen tijdens het vervoer naar Ede. Uw aankoop wordt door onze medewerkers gewoon bij u thuis bezorgd. Hier zit echter wel een kleine vergoeding aan verbonden. Onze medewerkers vertellen u hierover graag meer. Tijdens het uitzoeken van uw bomen en struiken hoeft u zich voortaan dus geen zorgen meer te maken of het wel in uw auto past.

Vragen? Neem contact op met onze boomkwekerij

Wilt u meer over ons weten of bent u benieuwd welke producten uit onze boomkwekerij u in Ede zou kunnen planten? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch of via ons contactformulier. Maar natuurlijk bent u ook altijd welkom om langs te komen bij onze boomkwekerij, een van de leukste boomkwekerijen in de regio. Wij helpen u met plezier bij het beantwoorden van uw vragen. Ook als u op zoek bent naar vrijblijvend advies over onze producten helpt onze boomkwekerij in Ede graag.