Over ons

Openingstijden:

Maandag: 8.00-17.00
Dinsdag: 8.00-17.00
Woensdag: 8.00-17.00
Donderdag: 8.00-17.00
Vrijdag: 8.00-17.00
Zaterdag: 8.00-15.00
Zondag: Gesloten
Feestdagen: Gesloten
Wij eten dagelijks van 12:30-13:30

Kwekerij ”De Koekoek

Leverancier voor hoveniers, tuincentra en particulieren
In het rustieke plaatsje Ederveen, gelegen in het midden van het land, bestaat reeds geruime tijd het familiebedrijf kwekerij ”De Koekoek”. Het is een gespecialiseerd bedrijf, dat een breed assortiment aan bomen en planten kweekt. Planten worden opgekweekt in tunnel, kas en volle grond.

Specialiteit zijn wel de vruchtbomen. Daarin is al 25 jaar ervaring opgedaan door de eigenaar. Voor een pruim- kersen- appel of perenboom bent u dus aan ’t juiste adres. Van jonge struik, tot oude boom, zowel laagstam als hoogstam.

Daarnaast zijn er nog diverse andere heesters en bomen. Ze worden op maat gesnoeid waardoor ze goed in uw tuin passen. Ook kunt u terecht voor dak- en leibomen. Desgewenst voor u op maat gemaakt.

De markt van kwekerij ”De Koekoek” is breed. Zo is deze kwekerij leverancier van de producten die u bij de grote tuincentra staan als Intratuin. Op meerdere veilingen kunt u planten van ”De Koekoek” tegenkomen. Hoveniersbedrijven, zowel grote als kleine, kennen de kwaliteitsplanten die bij ”De Koekoek” een deel van hun leven hebben doorgebracht en planten deze graag bij hun klanten!

Ook voor de particuliere tuinier heeft de Koekoek een breed assortiment bomen en struiken. Dus bent u in de buurt van Ederveen dan ontvangt het team u graag.