• Groot assortiment
  • Deskundig beplantingsadvies
  • Gratis aanhanger lenen
  • Bezorging in heel Nederland
  • Aanplanten mogelijk

Over ons

Onze kwekerij

Kwekerij de Koekoek is een bekend familiebedrijf in Ederveen en omgeving. Sinds eind jaren ’90 zijn we uitgegroeid tot een boomkwekerij met een breed assortiment aan bomen en tuinplanten. Wij kweken op onze kwekerij van ca. 7 hectare in tunnelkas en volle grond. Van een prachtige solitaire beukenboom tot een uitbundig bloeiende salie: u vindt bij ons de complete invulling voor uw tuin, voor iedere plek de juiste boom of plant. Onze meerwaarde? Wij denken met u mee, geven (ontwerp)advies en leveren kwaliteit voor een schappelijke prijs. Daarnaast is er niets mooiers dan dat u zelf de boom uit mag zoeken op onze kwekerij.

Onze specialiteit zijn de fruitbomen, daarin hebben wij al 25 jaar ervaring in opgedaan. Voor met name appel-, peren-, kersen- en pruimenbomen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben fruitbomen in laagstam, halfstam, hoogstam of geleid, van jonge spil tot oude fruitgaardboom.
Naast de fruitbomen kweken we allerlei soorten loofbomen, hagen en sierheesters. In ons complete assortiment hebben we ook een aantal vaste planten soorten, zodat u voor de aanplant van uw tuin alleen naar Kwekerij de Koekoek hoeft te gaan; wel zo makkelijk!

U bent welkom om onze kwekerij een bezoek te brengen, onze medewerkers staan voor u klaar om advies op maat te geven voor de invulling van uw tuin.

Onze medewerkers

Marco | Bedrijfsleider
Marco is als eigenaar gedreven om bomen en planten efficiënt op te kweken. Een technische alleskunner die het proces van bomen kweken uitstekend laat aansluiten op de te gebruiken machines en andersom. Marco is de praktische motor van de boomkwekerij en borgt de dagelijkse voortgang van plant- en rooiwerk.

Pleun | Verkoper
Pleun is als mede-eigenaar bevlogen om de bomen en planten op de markt te brengen. Een duizendpoot die van offerte tot factuur betrokken is bij de klant en gemotiveerd is om kwaliteit te leveren. Dit doet hij met passie voor groen waarbij hij samen met de klant zoekt naar de juiste boom op de juiste plek.

Pieter | Allround medewerker Boomkwekerij
Pieter is onze ervaren kracht als het gaat om alledaags werk op de boomkwekerij. Van het snoeien en binden van jonge bomen tot het rooien van zware bomen, Pieter klaart de klus. Daarnaast levert hij de bomen tot in de tuin bij onze klanten en draait zijn hand er niet voor om bestaande bomen in de particuliere tuin in vorm te snoeien.

Bryn | Assistent Medewerker Boomkwekerij
Bryn is onze enthousiaste kracht in het team, een leergierige doorzetter die breed inzetbaar is op de kwekerij.  Van het snoeien van bomen en hagen tot het netjes maken van ons verkoopplein, Bryn levert altijd.

Sjaak | Brok ervaring
Sjaak heeft Kwekerij de Koekoek eind jaren ‘90 opgezet en komt nog veelal een handje helpen. Waar nodig gaat hij mee om een dagje bomen te rooien, maar nog vaker start hij de vrachtauto om de verkochte bomen bij onze klanten te bezorgen.

Ons bedrijfsvideo

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.