• Groot assortiment
  • Deskundig beplantingsadvies
  • Gratis aanhanger lenen
  • Bezorging in heel Nederland
  • Aanplanten mogelijk

Haagplanten

Op zoek naar een haagplant?

Voor de aanschaf van haagplanten bent u bij Kwekerij de Koekoek aan het juiste adres. U vindt bij ons een ruim aanbod: van buxushagen tot ligusterhagen. Ieder van deze planten is met zorg door onze medewerkers gekweekt en kan in verschillende maten geleverd worden. Onze haagplanten kunt u op komen halen bij onze kwekerij, maar wij bieden u ook een unieke bezorgservice. Tegen een kleine vergoeding wordt uw haag naar keuze dan bij u thuisbezorgd.

Haagplanten

Welke haagplanten vindt u bij ons?

Wanneer u op zoek bent naar haagplanten, dan vindt u bij Kwekerij de Koekoek een ruime keuze. Ieder van deze hagen heeft zijn eigen kenmerken, wat de plant geschikter maakt voor de ene tuin dan voor de andere. Onze medewerkers voorzien u hierin graag van advies. U vindt bij ons onder meer de volgende haagplanten:

  • De rode beukenhaag, dit is een van de bekendste soorten van Nederland. De haag wordt vaak solitair geplant, maar kan ook prima worden aangeplant.
  • Ligusterhaag, deze haagsoort is dicht vertakt, wat de plant geschikt maakt om snel een dicht resultaat te krijgen. Ook is deze plant gemakkelijk in onderhoud.
  • Laurierkers, deze haag is winterhard, goed bestand tegen ziekten, en gemakkelijk te snoeien.

Bovenstaande zijn maar een paar van de hagen die u in ons assortiment vindt. Bent u benieuwd geworden naar onze haagplanten? Neem dan contact op. Wij vertellen u graag meer.

Al 25 jaar dé tuinspecialist

Kwekerij de Koekoek is al ruim 25 jaar werkzaam als kweker van een uitgebreid aanbod aan bomen en planten. Onze planten worden opgekweekt in een kas, tunnel of in de volle grond. Iedere soort wordt met zorg voor u gegroeid en snoeien wij voor u op maat. Zo vindt u bij haagplanten die ook perfect in uw tuin passen. Daarnaast zijn wij leverancier voor grote tuincentra, waaronder Intratuin, en ook werken wij samen met verschillende hoveniersbedrijven. U bent bij ons dan ook verzekerd van kwaliteit.

Meer weten? Neem contact op

Heeft u nog een vraag voor ons over onze haagplanten? Of ben u op zoek naar een specifieke haag? Neemt u in beide gevallen contact met ons op. U kunt hiervoor het contactformulier op onze website invullen of een e-mail sturen naar info@kwekerijdekoekoek.nl. Onze medewerkers reageren dan zo snel mogelijk op uw bericht. Spreekt u liever een van onze medewerkers persoonlijk? Bel dan direct naar 0610394912. Naar welke haagplanten bent u op zoek?

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.