• Groot assortiment
 • Deskundig beplantingsadvies
 • Gratis aanhanger lenen
 • Bezorging in heel Nederland
 • Aanplanten mogelijk

Fruitbomen kwekerij

Al meer dan 25 jaar uw fruitbomen kwekerij

Bent u op zoek naar een fruitbomen kwekerij? Dan bent u bij Kwekerij de Koekoek op de juiste plek. U vindt bij ons een ruime keuze aan fruitbomen, die wij allemaal zelf kweken. Van pruimen- tot sierkersenbomen, wij hebben het allemaal. Dankzij de kennis en ervaring die wij op hebben gedaan als kwekerij, kunnen wij u ook van advies voorzien. Onze medewerkers vertellen u dan ook graag of een boom wel of niet geschikt is voor u. Ook bespreken wij graag met u welke verzorging een bepaalde boomsoort nodig heeft.

Fruitbomen kwekerij

Ontdek ons uitgebreid assortiment

25 jaar geleden zijn wij van Kwekerij de Koekoek begonnen als kweker van fruitbomen. U vindt bij ons dan ook een uitgebreide keuze van deze boomsoort. Zo hebben wij hoog- en laagstammen, maar ook wat oudere bomen en zelfs jonge struiken. Ons aanbod bestaat uit onder meer:

 • Kweepeer boom
 • Notenboom
 • Perenboom (ook sierperen)
 • Mispelboom
 • Pruimenboom

Waar moet u opletten bij een fruitboom?

Wanneer u een fruitboom aanschaft bij onze fruitbomen kwekerij, dan is het belangrijk om met een aantal zaken rekening te houden. Op deze manier weet u zeker dat uw boom volledig naar wens is. De eerste keuze die u moet maken, is welk fruit u wilt hebben en waar de fruitbomen moeten komen te staan. Afhankelijk van de grondsoort kan het zijn dat een boomsoort wel of juist helemaal niet geschikt is om op deze plek geplant te worden. Daarnaast dient u er ook rekening mee te houden dat de kroondiameter van fruitbomen per soort verschilt. Een pruimenboom is bijvoorbeeld maar 6 meter breed, terwijl dat bij een walnoot 10 tot 12 meter is. Tenslotte moet een fruitboom direct geplant worden. Doet u dit niet, dan kunnen de wortels door wind en indroging (onherstelbaar) beschadigen.

Neemt u gerust contact op met ons

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u altijd contact met onze kwekerij opnemen. Wij bespreken graag welke fruitbomen u in het aanbod vindt. U kunt ons telefonisch bereiken: 0610394912. Stuurt u liever een e-mail? Dan kan dit naar info@kwekerijdekoekoek.nl. Wanneer u graag ons aanbod met eigen ogen bekijkt, dan kunt u natuurlijk ook onze kwekerij bezoeken. Wij zijn maandag tot en met zaterdag van 8 tot 17 uur geopend. Tussen half 1 en half 2 sluiten wij voor de lunch. Wat mogen wij als fruitbomen kwekerij voor u doen?

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.