• Groot assortiment
  • Deskundig beplantingsadvies
  • Gratis aanhanger lenen
  • Bezorging in heel Nederland
  • Aanplanten mogelijk

Fruitbomen kwekerij

Al 25 jaar ervaring in fruitbomen

Bent u op zoek naar een fruitbomen kwekerij? Dan bent u bij Kwekerij de Koekoek op de juiste plek. U vindt bij ons een ruime keuze aan jonge en oude fruitbomen, die wij allemaal zelf kweken. Van pruimen- tot perenbomen, wij hebben het allemaal. Dankzij de kennis en ervaring die wij op hebben gedaan als kwekerij kunnen wij u ook van advies voorzien. Onze fruitboomspecialisten vertellen u dan ook graag hoe u een fruitboom dient te verzorgen, door middel van jaarlijkse snoei en bemesting.

Ontdek ons uitgebreide assortiment fruitbomen

25 jaar geleden is Kwekerij de Koekoek begonnen als bij uitstek kweker van fruitbomen. Fruitbomen was en ís een specialiteit van ons. U vindt bij ons dan ook een uitgebreide keuze van deze bomen. Zo kunt u bij ons hoog- en laagstamfruit, maar ook jonge en oude fruitbomen kopen. Ons aanbod bestaat onder meer uit:

Verder hebben we vele soorten kleinfruit, zoals bosbessen, frambozen en tamme bramen. Benieuwd naar ons aanbod? Bekijk het op onze website of breng onze fruitbomen kwekerij een bezoek.

De verzorging van een fruitboom

Wanneer u een fruitboom aanschaft bij onze fruitboom kwekerij, dan is het belangrijk om met een aantal zaken rekening te houden. Jaarlijks moet de fruitboom gesnoeid worden, dit kan het beste in de wintermaanden. In het voorjaar en de zomer moet de boom voldoende bemest worden, een fruitboom verlangt veel voeding. Heeft u vragen over de verzorging van uw fruitboom? Vraag het onze fruitboom specialisten, ze adviseren u graag.

Een fruitboom kopen bij kwekerij de Koekoek

Om een fruitboom te kopen kunt u bij ons terecht. Bestel deze eenvoudig via de webshop of kom langs op de kwekerij om een fruitboom uit te zoeken. Wij bespreken graag met u welke fruitbomen in uw tuin passen. U kunt ons telefonisch bereiken: 0620429622. Stuurt u liever een e-mail? Dan kan dit naar info@kwekerijdekoekoek.nl. Wij zijn maandag tot en met zaterdag van 8.00 tot 17.00 uur geopend. Wat kunnen wij als fruitbomen kwekerij voor u betekenen?

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.