• Groot assortiment
  • Deskundig beplantingsadvies
  • Gratis aanhanger lenen
  • Bezorging in heel Nederland
  • Aanplanten mogelijk

Ontwerpservice

Tuinontwerp nodig voor uw tuin?

Zit u vol met ideeën om uw tuin in te richten maar ontbreekt het aan een totaalplaatje? Of twijfelt u over de inrichting van uw tuin? Onze tuinarchitect Pleun denkt graag met u mee en maakt indien gewenst een tuinontwerp van uw droomtuin. Of het nu gaat om een beplantingsplan voor een bloemrijke border, het bepalen van de beste plek voor een solitaire boom of de totale inrichting van uw tuin: door middel van een 3D visualisatie krijgt u direct duidelijk inzicht in het eindbeeld.

Beplantingsadvies door onze tuinarchitect

Het tuinontwerp in 3D geeft perfect weer hoe uw tuin er uit komt te zien, met daarin specifieke boom- en plantensoorten aangegeven. Dit maakt het voor u makkelijker om de juiste beplanting te kiezen. Wij hebben alle ingetekende boom- en plantensoorten in ons assortiment, zodat u bij ons op het terrein de beplanting in het echt kunt zien en uitzoeken. Onze tuinarchitect heeft een brede plantenkennis en kan u daarmee uitstekend voorzien van een passend beplantingsadvies.

Wat hebben wij nodig voor uw tuinontwerp?

Wij vragen u om een plattegrond met maatvoering en uw concrete wensen naar ons te mailen, dan nemen wij contact met u op. Onze tuinarchitect plant een afspraak met u in om de huidige staat van de tuin te komen bekijken op locatie en uw wensen ter plaatse door te nemen. Zo krijgen wij een goed idee van de plek en leggen we de basis voor het tuinontwerp.

Tuinontwerp laten maken door de Koekoek

Wij rekenen voor een eerste ontwerpverbeelding € 100. U ontvangt dan een uitgewerkt beplantingsplan die u in 3D digitaal kunt bekijken. In de meeste gevallen is dit levende document al voldoende om van start te gaan en uw tuin werkelijk te realiseren. We nodigen u van harte uit op onze kwekerij om een afspraak te maken! Wist u dat wij de door u aangekochte beplantingen bij ons ook bij u bezorgen en eventueel direct voor u kunnen aanplanten? Schakel ons direct in voor een tuinontwerp en realiseer uw droomtuin in samenwerking met Kwekerij de Koekoek.

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.