• Groot assortiment
  • Deskundig beplantingsadvies
  • Gratis aanhanger lenen
  • Bezorging in heel Nederland
  • Aanplanten mogelijk

Aanplantservice

Aanplantservice

Bomen laten planten met onze aanplantservice?

Ziet u het niet zitten om zelf de bomen te planten in uw tuin, of heeft u er geen tijd voor? Dat is geen probleem want onze aanplant specialisten zijn er voor u om deze klus te klaren. U kunt bij de aanvraag of bestelling in de notities aangeven dat u gebruik wilt maken van onze aanplantservice bomen planten. Vervolgens plannen wij dit plantwerk bij u in, uiteraard in overleg wanneer het voor u uitkomt.

Wat doen onze aanplant specialisten?

Onze specialisten graven de gaten, plaatsen de bomen, bevestigen deze aan boompalen en werken de plantplaats netjes af. Onze aanplant specialisten doen dit boomplantwerk wekelijks en beschikken over het juiste gereedschap. In veel gevallen lukt het om de boom rechtstreeks vanaf de bakwagen met de laadkraan in het plantgat te plaatsen. Dit maatwerk concept werkt heel efficiënt en eenvoudig en kunt u veel tijd en energie besparen. Wij vragen u ervoor te zorgen dat de plantplaats voor de te planten bomen goed bereikbaar is en dat de grond vrij is van (oude) beplanting, resten van wortels, puin of andere storende grondlagen. Als u hier vragen over heeft kunt u altijd contact opnemen om de situatie te bespreken.

Wat kost het om bomen te laten planten?

De kosten van het aanplanten zijn afhankelijk van een aantal zaken. Allereerst is het de vraag hoeveel bomen, hagen en/of sierheesters u wilt laten planten. Daarnaast overleggen we met u over de plantplaats, op welke locatie moeten de bomen komen en is deze plek goed bereikbaar? Tenslotte stemmen we met u af hoeveel aanplantspecialisten we inzetten en welke machines eventueel nodig zijn. In de meeste gevallen rekenen we voor de aanplant van de bomen een all-inclusive start- en uurtarief van € 60. Neem direct contact met ons op als u wilt dat wij het aanplanten van de bomen voor u uit handen mogen nemen.

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.