• Groot assortiment
 • Deskundig beplantingsadvies
 • Gratis aanhanger lenen
 • Bezorging in heel Nederland
 • Aanplanten mogelijk

Boomkwekerijen

Zoekt u naar boomkwekerijen?

Bent u op zoek naar boomkwekerijen die u niet alleen kunnen helpen bij de aanschaf van een boom, maar die ook een stap extra voor u zetten? In dat geval bent u bij Kwekerij de Koekoek aan het juiste adres. Wij onderscheiden ons van andere boomkwekerijen door iedere dag opnieuw ons uiterste best voor u te doen. Bij ons vindt u dan ook niet alleen een uitgebreid aanbod, maar ook een servicegerichte werkwijze. Zo brengen wij uw aankoop graag bij u thuis en snoeien we deze geheel op maat voor u.

Boomkwekerijen

Waarbij mogen wij u helpen?

Kwekerij de Koekoek is ooit begonnen als fruitbomenkwekerij. Maar u kunt niet alleen bij een van de beste boomkwekerijen van het land terecht voor fruitbomen. Ook voor andere boomsoorten bent u bij ons aan het juiste adres. U heeft bij ons de keuze uit verschillende afmetingen. Ook leveren wij uw boom naar wens met kluit, in een pot, met gaas of blote wortels. Een paar van onze bomen:

 • Berkenbomen
 • Olijfbomen
 • Appelbomen
 • Trompetbomen
 • Wilgenbomen

Dit zijn maar een paar bomen van Kwekerij de Koekoek. Wanneer u meer wilt weten hierover, neem dan contact op met een van de mooiste boomkwekerijen van Nederland.

Profiteer van onze ervaring

Wij van Kwekerij de Koekoek zijn een van de weinige boomkwekerijen die zo veel kennis en ervaring in huis heeft. Inmiddels zijn wij al ruim 25 jaar werkzaam in het vak. Omdat wij al onze bomen zelf kweken, weten wij precies te vertellen waar u op moet letten. Wij bespreken dan ook graag met u welke boomsoort past bij uw tuin en grondsoort. Ook voorzien wij u graag van advies. Dient u uw bomen te planten met boompalen of niet? Hoeveel zonlicht heeft uw boom nodig? Onze medewerkers vertellen het u graag. Een van de beste boomkwekerijen van Nederland staat graag voor u klaar.

Onze hulp inschakelen? Neem contact op

Wilt u graag weten hoe een van de beste boomkwekerijen van het land u kan helpen? Of zou u graag meer informatie over ons ontvangen? In beide gevallen kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers helpen u graag verder. U kunt direct op onze site het contactformulier invullen of een e-mail sturen naar info@kwekerijdekoekoek.nl. Neem telefonisch contact op (0610394912), wanneer u graag een van onze medewerkers persoonlijk spreekt. Wat mogen wij als een van de boomkwekerijen van het land voor u doen?

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.