• Groot assortiment
  • Deskundig beplantingsadvies
  • Gratis aanhanger lenen
  • Bezorging in heel Nederland
  • Aanplanten mogelijk

Bezorgservice

Bomen door ons bij u thuis laten bezorgen

Het is mogelijk dat wij door u aangekochte bomen en bestellingen bij u thuis bezorgen. Dat is wel zo makkelijk, wij doen dit dagelijks en voor u scheelt het getob. Wij rekenen voor het bezorgen standaard tarieven, naar gelang de afstand van het afleveradres. Zodra wij een levermoment hebben stemmen wij deze met u af. Het is fijn als u dan thuis bent, maar als op voorhand wordt overlegd waar de bomen neergezet kunnen worden is dat niet noodzakelijk. We stemmen altijd de levering met u af, zodat zowel u als onze chauffeur niet voor verrassingen komt te staan.

Hoelang moet ik op mijn bomen wachten?

Wij zijn flexibel als het gaat om het leveren van bomen. Normaal gesproken leveren wij tussen 2 en 5 werkdagen. Heeft u de bomen snel nodig? Stem het met ons af en wij doen ons best om de bomen zo snel mogelijk bij u thuis te krijgen. Heeft u liever dat we de bomen ‘op afroep’ leveren, wat betekent wanneer uw tuin daar klaar voor is? Dat kan ook, de bomen lopen niet weg op onze kwekerij en blijven met uw naam gelabeld tot 3 maanden gereserveerd.

Bomen bezorgen of direct laten aanplanten?

Bezorgen houdt in dat de chauffeur de bomen op een voor hem bereikbare plek op uw perceel aflevert. Ervaar het gemak van onze Aanplantservice. Onze boomspecialisten doen dit wekelijks en planten de bomen bij levering direct op de juiste plek, zodat kundige aanplant geborgd is.

Wat kost bomen bezorgen?

Afstand enkele reis Kwekerij de Koekoek → afleveradres

0-50 kilometer | € 60,50
50-100 kilometer | € 90,75
100-150 kilometer | € 121,00

Bestellingen boven de € 2.000 worden gratis bij u thuisbezorgd (mits het afleveradres binnen de radius van 150 kilometer valt). Is de afstand tot onze kwekerij meer dan 150 kilometer? Neem dan contact met ons op.

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.