• Groot assortiment
 • Deskundig beplantingsadvies
 • Gratis aanhanger lenen
 • Bezorging in heel Nederland
 • Aanplanten mogelijk

Boomkwekerij Wageningen

Onze boomkwekerij staat in Wageningen voor u klaar

Onze boomkwekerij kan in Wageningen zorgen voor de mooiste planten en bomen voor in uw tuin. Zelfgekweekte bomen of struiken bijvoorbeeld. Woont u in Wageningen en bent u op zoek naar een bepaald type beplanting? Dan bent u bij Kwekerij de Koekoek aan het juiste adres. Onze boomkwekerij voorziet u graag van vrijblijvend advies over de producten in ons assortiment. Door de jarenlange kennis en ervaring die wij als boomkwekerij hebben, kunnen wij u op dit vlak uitstekend van dienst zijn.

Boomkwekerij Wageningen

Ontdek ons ruime aanbod

Wilt u deze zomer graag verse vruchten uit uw eigen tuin in Wageningen? Dan moet u zeker eens langskomen bij onze boomkwekerij die in Wageningen uw fruitboom af kan leveren. Wij geven u ook graag advies over de bomen die u online kunt vinden. Handig als u een boom wilt kopen! U kunt bij onze fruitbomen kwekerij terecht voor onder andere:

 • Abrikozen
 • Appels
 • Peren
 • Noten
 • Kersen

Dit is maar een greep uit ons assortiment. Meer informatie hierover? Neemt u dan gerust contact op. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Uw aankoop thuisbezorgd

Wij onderscheiden ons van andere boomkwekerijen door net dat beetje extra voor u te doen. Na uw bezoek aan onze kwekerij kan het zomaar zijn dat u meer heeft gekocht dan in uw auto past. Maar dat is geen probleem bij onze boomkwekerij. Wij beschikken namelijk over een bezorgservice waarmee wij uw aankopen graag bij u in Wageningen komen afleveren. Lees verder onder het kopje ‘bezorgen’ voor meer informatie over deze mogelijk. Hier zijn wel een aantal voorwaarden en kosten aan verbonden. Onze medewerkers vertellen u hier graag meer over. U kunt ook gratis gebruikmaken van de aanhanger van onze boomkwekerij.

Meer weten? Neem contact op

Wilt u graag meer weten over onze plantenkwekerij? Of bent u benieuwd welke bomen geschikt zijn voor in uw tuin in Wageningen? Neem dan gerust eens contact met onze boomkwekerij op. U kunt ons contactformulier invullen waarna wij zo snel mogelijk contact met u opnemen. Natuurlijk zijn we vanuit Wageningen ook telefonisch voor u bereikbaar als u dat handiger vindt (0610394912). Wij horen graag hoe onze boomkwekerij u in Wageningen verder kan helpen.

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.