• Groot assortiment
 • Deskundig beplantingsadvies
 • Gratis aanhanger lenen
 • Bezorging in heel Nederland
 • Aanplanten mogelijk

Boomkwekerij Veenendaal

Uw boomkwekerij in Veenendaal

Onze boomkwekerij kan in Veenendaal een groot aantal producten aan u leveren. Zo vindt u bij ons bomen en struiken, maar liefst dertien verschillende vruchtbomen en ook heesters en hagen. Kwekerij de Koekoek heeft het allemaal. U bent altijd welkom om vanuit Veenendaal langs te komen bij onze boomkwekerij, maar als u onze bomen eerst online wilt bekijken, kan dat natuurlijk ook. Verderop op onze website vindt u allerlei informatie over de producten in het assortiment van onze boomkwekerij. Als u vragen heeft, horen wij dat graag. Wij voorzien u met plezier van deskundig advies.

Boomkwekerij Veenendaal

Onze fruitbomen kwekerij

Kwekerij de Koekoek is een professioneel familiebedrijf dat zelf zijn bomen en struiken kweekt. Vooral de vruchtbomen zijn de specialiteit van onze boomkwekerij. Wij hebben hier al meer dan 25 jaar ervaring mee. In onze fruitbomen kwekerij vindt u onder meer de volgende vruchtbomen voor in uw tuin in Veenendaal:

 • Abrikozen
 • Noten
 • Appels
 • Peren
 • Zoete kersen

Dit zijn maar een paar van de fruitbomen die u bij ons kunt vinden. Meer hierover weten? Neemt u dan contact met onze plantenkwekerij op. Onze medewerkers vertellen u graag meer.

Advies voor onze klanten uit Veenendaal

Doordat wij al zoveel jaren in het vak actief zijn, kan onze boomkwekerij in Veenendaal u ook van advies voorzien. Onze medewerkers vertellen u graag meer over het assortiment van onze boomkwekerij. Koop bijvoorbeeld niet altijd de bloemen die al volledig in bloei staan, ook al zien ze er op dat moment zo mooi uit. Het betekent namelijk ook dat ze hun hoogtepunt al hebben bereikt en misschien niet meer zo lang mooi blijven. En u wilt zo lang mogelijk van uw tuin in Veenendaal genieten, toch? Bij onze boomkwekerij informeren we u graag over nog meer van dit soort weetjes.

Neem contact op met onze plantenkwekerij

Wilt u een boom kopen? Wilt u meer weten over een van de leukste boomkwekerijen in regio? Of bent u benieuwd welke producten geschikt zijn voor in uw tuin in Veenendaal? We staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van passend en vrijblijvend advies. Vult u hiervoor direct het contactformulier op onze website in of bel naar: 0610394912. Onze boomkwekerij helpt in Veenendaal graag verder.

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.