• Groot assortiment
  • Deskundig beplantingsadvies
  • Gratis aanhanger lenen
  • Bezorging in heel Nederland
  • Aanplanten mogelijk

Boomkwekerij Laren

Zelfgekweekte bomen bij Kwekerij De Koekoek

Zoekt u een boomkwekerij in Laren voor zelfgekweekte bomen en struiken? Dan bent u bij Kwekerij de Koekoek aan het juiste adres. Al meer dan 25 jaar voorzien we onze klanten met plezier van bomen, struiken en nog veel meer producten om uw tuin in Laren prachtig in te richten. Bent u benieuwd welke bomen mooi staan in uw tuin? Kom dan eens een kijkje nemen bij onze boomkwekerij. Wij zijn een van de mooiste boomkwekerijen in de regio. Onze medewerkers laten u graag ons assortiment zien en voorzien u ook graag van advies.

Boomkwekerij Utrecht

Heerlijke vruchten bij onze boomkwekerij

In onze boomkwekerij behandelen wij al onze producten met veel zorg. Maar het kweken van vruchtbomen is toch wel onze specialiteit. We hebben al meer dan 25 jaar ervaring als fruitbomen kwekerij. Wij geven u bij onze boomkwekerij graag advies over onze fruitbomen. Zo vertellen wij u graag meer over het onderhoud van de verschillende boomsoorten en welke fruitboom geschikt is voor u tuin. Na aankoop komen wij uw boom of struik graag bij u in Laren brengen. Tevens is het ook mogelijk om een aanhanger gratis te lenen bij ons. Zo kunt u zelf uw boon naar Laren vervoeren.

Ons ruime assortiment

Met ons diverse aanbod kan onze boomkwekerij u in Utrecht voorzien van de mooiste producten voor in uw tuin. Wij besteden veel aandacht aan het kweken van al onze bomen en planten, maar onze specialiteit is toch wel de vruchtboom. Dus als u graag een appeltje uit eigen tuin wilt eten, zoals een elstar, zit u bij ons helemaal goed. Maar u kunt vanuit Utrecht bij onze boomkwekerij ook terecht voor:

  • Een aanbod dat beschikbaar is voor zowel bedrijven als particulieren in Laren
  • Als u een boom wilt kopen, kunt u onze bomen online alvast bekijken
  • De bomen uit onze boomkwekerij die in Laren worden geplant, worden opgekweekt in een tunnel, kas en volle grond
  • De bomen kunnen voor u op maat worden gesnoeid

Meer weten? Neem contact op

Wilt u graag weten hoe onze boomkwekerij u in Laren van dienst kan zijn? Of heeft u een vraag over een product uit ons assortiment? Kijk dan eens verder rond op onze website. Daar vindt u veel informatie. Heeft u daarna toch nog vragen? Dan kunt u natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via 0610394912. Ook vindt u op onze website een contactformulier. Als de vraag bij onze plantenkwekerij binnen is, proberen we zo spoedig mogelijk contact met u op te nemen. Kwekerij de Koekoek is uw boomkwekerij in Laren.

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.