• Groot assortiment
  • Deskundig beplantingsadvies
  • Gratis aanhanger lenen
  • Bezorging in heel Nederland
  • Aanplanten mogelijk

Boomkwekerij Blaricum

Dé boomkwekerij in de regio Blaricum

Wanneer u een boom wilt kopen, bent u welkom bij onze boomkwekerij vanuit Blaricum. Bij Kwekerij de Koekoek laten we u graag de bomen, planten en struiken uit ons assortiment zien. Wij zijn dan ook niet alleen een boomkwekerij, maar ook als u op zoek bent naar een fruitbomen kwekerij of plantenkwekerij bent u bij ons aan het juiste adres. Hoe kunnen wij u helpen?

Meer dan alleen een boomkwekerij

Stelt u zich eens voor: een prachtig aangelegde tuin in Blaricum met een dichte Taxushaag en een fraaie solitaire sierheester. En natuurlijk een dichte borderbeplanting van pluimhortensia’s waardoor u ieder jaar weer kunt genieten van privacy, bloei en jaarrond kleur in uw tuin. Bij onze boomkwekerij kweken we onze bomen en planten zelf. Hierdoor kunnen wij u precies vertellen welke verzorging iedere plant- of boomsoort nodig heeft.

Profiteer van onze service

Bent u op zoek naar een boomkwekerij die in Blaricum voor u aan de slag kan met een goed team van boomexperts? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons familiebedrijf heeft al ruim 25 jaar ervaring in het vak. Daarmee zijn we één van de professionele boomkwekerijen in uw regio. Wij kunnen u helpen met specifiek plant- en boomadvies: voor iedere plaats de juiste boom, haag of sierheester. Bekijk ons assortiment online of bezoek onze kwekerij om inspiratie op te doen of onze boomspecialisten te spreken.

Uw aankoop thuisbezorgd

Heeft u mooie bomen en struiken uitgezocht in onze boomkwekerij? Maar lukt het niet om deze zelf te vervoeren naar Blaricum? Geen probleem. Wij leveren uw aankoop graag bij u thuis af. Ook kunt u gratis gebruikmaken van onze aanhangwagen. Meer hierover weten? Bekijk onze bezorgservice.

Hulp nodig in Blaricum?

Heeft u een specifieke vraag over een bepaald product uit ons assortiment? Of bent u benieuwd welke producten geschikt zijn voor uw tuin in Blaricum? Dan raden we u aan om eens langs te komen bij onze boomkwekerij vanuit Blaricum. Natuurlijk kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen via 0620429622. Daarnaast vindt u op onze website een contactformulier waar u uw gegevens achter kunt laten. Wij horen graag hoe onze boomkwekerij u in Blaricum verder kan helpen.

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.