• Groot assortiment
  • Deskundig beplantingsadvies
  • Gratis aanhanger lenen
  • Bezorging in heel Nederland
  • Aanplanten mogelijk

Boomkwekerij Amersfoort

Hulp nodig bij uw tuin?

Bent u op zoek naar een boomkwekerij die in Amersfoort de u kan helpen bij tuinaanleg? Kwekerij de Koekoek is in dat geval uw adres. U kunt als klant uit Amersfoort bij ons terecht voor (fruit)bomen, struiken en andere beplanting. Maar wij bieden u ook meer. Door de kennis en ervaring die wij in huis hebben, kunnen wij ook perfect van advies voorzien. Als u liever eerst online wat inspiratie op wilt doen, kan dat natuurlijk op onze website. Al onze bomen staan online. Ook kunt u hier de benodigde informatie over ieder soort vinden.

Boomkwekerij Amersfoort

Heerlijke vruchten uit eigen tuin

Ziet u het al voor zich? In de zomer in uw eigen tuin in Amersfoort appels, peren, abrikozen of pruimen plukken. Kwekerij de Koekoek is specialist op het gebied van vruchtbomen en staat in de regio behalve als plantenkwekerij en boomkwekerij ook bekend als professionele fruitbomen kwekerij. Wij kweken al onze planten en bomen zelf. Dit gebeurt in een kas, in volle grond of in een tunnel. Dit doen wij al ruim 25 jaar met veel plezier. Door de kennis en de ervaring die we in de afgelopen jaren hebben opgedaan, kan onze boomkwekerij in Amersfoort ook voorzien van deskundig advies.

Het aanbod van onze boomkwekerij

Het assortiment van boomkwekerij de Koekoek is zeer uitgebreid. Zo kunt u vanuit Amersfoort bij ons terecht voor:

  • Bomen
  • Coniferen
  • Fruitbomen
  • Hagen

Van onze boomkwekerij naar Amersfoort

Heeft u problemen met het vervoeren van uw aankopen naar Amersfoort? Geen probleem. Met onze bezorgservice zorgt onze boomkwekerij er graag voor dat uw bomen of struiken bij u thuis worden afgeleverd.
Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om de bomen of planten te vervoeren met onze aanhanger. Hiervan kunt u gratis gebruikmaken.

Meer weten?

Wilt u een boom kopen, maar bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij staan u bij onze boomkwekerij graag telefonisch te woord. Wij zijn bereikbaar via 0610394912. Natuurlijk bent u ook altijd welkom om vanuit Amersfoort bij ons langs te komen. Kwekerij de Koekoek is een van de leukste boomkwekerijen in de omgeving. Neem snel contact op en ontdek wat onze boomkwekerij in Amersfoort voor u kan doen.

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.