• Groot assortiment
 • Deskundig beplantingsadvies
 • Gratis aanhanger lenen
 • Bezorging in heel Nederland
 • Aanplanten mogelijk

Boomkwekerij Almere

Hoe kan onze boomkwekerij in Almere helpen?

Bent u op zoek naar een boomkwekerij in Almere? Kwekerij de Koekoek is uw adres. Zelfgekweekte bomen, struiken en haagplanten: u vindt het bij ons. Hagen en fruitbomen zijn de specialiteit van Kwekerij de Koekoek. In ons assortiment vindt u dan ook maar liefst twintig verschillende fruitsoorten. Appels, peren, noten, kersen, abrikozen en nog veel meer. Onze boomkwekerij heeft al verschillende klanten naar tevredenheid mogen helpen. Bent u in Almere de volgende klant bij onze boomkwekerij?

Daarom kiest u voor ons

Wij onderscheiden ons van andere boomkwekerijen door steeds opnieuw die stap extra voor u te doen. We hebben tijdens onze jaren in het vak veel kennis en ervaring opgedaan. U kunt vanuit Almere dus ook heel goed bij ons terecht voor advies over de bomen en andere producten in het assortiment van onze boomkwekerij. Daarnaast profiteert u bij ons ook van de volgende voordelen:

 • Debezorgservice
 • Zelfgekweekte bomen van goede kwaliteit
 • Al ruim 25 jaar ervaring in het vak
 • Betrokken en persoonlijk familiebedrijf
 • Vakkundig advies

Inspiratie opdoen bij een boomkwekerij in Almere?

Voordat u bij ons langskomt in Ederveen, kunt u onze bomen online alvast bekijken. Op onze website vindt u de verschillende bomen en planten in ons assortiment en ook een korte beschrijving van iedere soort. Wilt u graag een boom kopen, maar weet u niet of deze geschikt is voor uw tuin? Onze boomkwekerij voorziet u ook graag van advies in Almere. Door de kennis en ervaring die wij van Kwekerij de Koekoek in huis hebben, kunnen wij u op dit vlak uitstekend van dienst zijn. Op deze manier vindt onze boomkwekerij de boom of plant die bij uw tuin of op uw balkon in Almere past.

Vragen? Wij helpen u graag

Met ons uitgebreide aanbod staan we niet alleen bekend als boomkwekerij, maar zijn wij ook actief als fruitbomen kwekerij en plantenkwekerij. Wij kweken onze producten met veel toewijding. Wilt u meer weten over onze boomkwekerij? Vul dan gerust het contactformulier op onze website in. Natuurlijk kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen vanuit Almere. Via 0620429622 zijn wij tijdens werkdagen bereikbaar. Wij zien u graag bij onze boomkwekerij om in Almere uw tuin te kunnen voorzien van de mooiste producten uit ons assortiment.

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.