• Groot assortiment
 • Deskundig beplantingsadvies
 • Gratis aanhanger lenen
 • Bezorging in heel Nederland
 • Aanplanten mogelijk

Walnotenboom

Uw walnotenboom bij Kwekerij de Koekoek

Wilt u een walnotenboom voor in uw achtertuin? Kom dan naar Kwekerij de Koekoek. Bij ons kunt u uw eigen walnotenboom uitzoeken. We bieden u de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende formaten bomen. Van jonge bomen van nog geen meter hoog tot oudere bomen die al volop noten dragen, u vindt de juiste boom bij ons. Onze bomen zijn van hoge kwaliteit. Het is niet voor niets dat uw onze bomen ook terugvindt bij grote tuincentra en op veilingen.

Walnotenboom

Het vervoer van uw walnotenboom

Wanneer u bij ons een walnotenboom aanschaft, kan het zijn dat deze niet in uw auto past. Dat is zelfs zeer waarschijnlijk. Daarom bieden wij u het gebruik van onze aanhangwagen aan. Hier mag u kosteloos gebruik van maken bij aanschaf van onze producten. Als u een echt grote walnotenboom heeft gekocht, kunnen wij deze ook voor u thuisbrengen met onze vrachtwagen. Zo weet u zeker dat uw nieuwe aanwinst in onbeschadigd thuis komt. Hier zijn echter wel kosten aan verbonden. Onze medewerkers vertellen u hierover graag meer.

Onze verschillende bomen

Uiteraard hebben wij niet alleen de walnotenboom in ons assortiment. Bij ons heeft u een ruime keuze aan fruit- en notenbomen. Ook hebben wij diverse heesters en bodembedekkers voor u. Dus wanneer u aan de slag wilt gaan in uw tuin, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben onder meer het volgende aan bomen die wij u aan kunnen bieden:

 • Appelboom
 • Eikenboom
 • Perenboom
 • Walnotenboom
 • Hartjesboom

Onze specialisten zetten zich iedere dag in om de kleine zaailingen te laten groeien tot de planten, bomen en struiken die ze kunnen worden. Hierdoor weten wij alles over de eigenschappen en mogelijkheden van de planten. Wanneer u vragen heeft over een type plant of advies wilt hebben, kunt u bij hen terecht.

Heeft u interesse?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van planten, struiken en bomen? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. Telefonisch contact kunt u opnemen door te bellen naar: 0610394912. Onze medewerkers staan u graag te woord. Een e-mail met uw vragen kunt u sturen naar: info@kwekerijdekoekoek.nl. U ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie van ons. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om persoonlijk te komen kijken naar de walnotenboom die wij voor u hebben staan.

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.