• Groot assortiment
 • Deskundig beplantingsadvies
 • Gratis aanhanger lenen
 • Bezorging in heel Nederland
 • Aanplanten mogelijk

Boomkwekerij Utrecht

Geef uw tuin in Utrecht een make-over

Wanneer u uw tuin een onderhoudsbeurt wilt geven, kan onze boomkwekerij u in Utrecht uitstekend van dienst zijn. Kom eens een kijkje nemen bij Kwekerij de Koekoek, dé boomkwekerij in de omgeving van Utrecht. U kunt bij ons terecht voor een groot assortiment aan onder andere bomen, struiken, bodembedekkers en zelfs klein fruit, zoals bessen en druiven. Wij zijn uw boomkwekerij in Utrecht wanneer u uw tuin een nieuwe en frisse look wilt geven.

Boomkwekerij Utrecht

Al 25 jaar uw boomkwekerij!

Boomkwekerij de Koekoek is al ruim 25 jaar actief in het vak. In die jaren hebben we veel ervaring opgedaan en deze kennis zetten we graag in om van uw tuin in Utrecht uw eigen paradijs te maken. Wij kweken onze bomen en planten zelf en doen dat met veel liefde en toewijding. Behalve als boomkwekerij zijn we ook werkzaam als plantenkwekerij en fruitbomen kwekerij. Om ervoor te zorgen dat de boom of struik van uw smaak ook in uw tuin past, zorgen wij dat deze op maat wordt gesnoeid. Op die manier is er altijd een boom die in uw tuin in Utrecht past.

Ons ruime assortiment

Met ons diverse aanbod kan onze boomkwekerij u in Utrecht voorzien van de mooiste producten voor in uw tuin. Wij besteden veel aandacht aan het kweken van al onze bomen en planten, maar onze specialiteit is toch wel de vruchtboom. Dus als u graag een appeltje uit eigen tuin wilt eten, zoals een elstar, zit u bij ons helemaal goed. Maar u kunt vanuit Utrecht bij onze boomkwekerij ook terecht voor:

 • Bodembedekkers
 • Bomen
 • Coniferen
 • Hagen
 • Klimplanten

Inspiratie opdoen? Neem contact op

Wilt u een boom kopen en wilt u behalve een goed product ook graag goed advies? Kom dan zeker eens langs bij Kwekerij de Koekoek vanuit Utrecht. Met onze kennis kunnen we u als boomkwekerij voorzien van passend advies en helpen we u een boom of struik te vinden die bij uw tuin past. Al onze bomen staan online, dus van tevoren kunt u alvast wat inspiratie opdoen bij een van de leukste boomkwekerijen in het land. Vul het contactformulier op de website in als u contact wilt opnemen met onze boomkwekerij vanuit Utrecht.
Metabeschrijving: Op zoek naar een boomkwekerij vlakbij Utrecht? Bij Kwekerij de Koekoek vindt u bomen, struiken en nog veel meer! Meer weten? Neem contact op met ons.

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.