• Groot assortiment
  • Deskundig beplantingsadvies
  • Gratis aanhanger lenen
  • Bezorging in heel Nederland
  • Aanplanten mogelijk

Boomkwekerij Utrecht

Uw tuin in Utrecht vergroenen

Wanneer u uw tuin wilt vergroenen, kan onze boomkwekerij u in Utrecht uitstekend van dienst zijn. Niet voor niets is onze slogan: Maakt het groener! Kom eens een kijkje nemen bij Kwekerij de Koekoek, dé boomkwekerij in de buurt van Utrecht. U kunt bij ons terecht voor een groot assortiment aan onder andere bomen, struiken, haagplanten, bodembedekkers en zelfs kleinfruit, zoals bessen en druiven. Wij zijn uw boomkwekerij in omgeving Utrecht wanneer u uw tuin wilt veranderen of een hele nieuwe en frisse look wilt geven.

Al 25 jaar uw boomkwekerij in de buurt!

Boomkwekerij de Koekoek is al ruim 25 jaar actief in het vak. In die jaren hebben we veel ervaring opgedaan en deze kennis zetten we graag in om van uw tuin in Utrecht uw eigen plek te maken. Wij kweken onze bomen en planten zelf en doen dat met veel liefde en toewijding. Om ervoor te zorgen dat de boom of struik van uw smaak ook in uw tuin past, zoeken wij met u mee naar de juiste boom of plant voor de juiste plek. Op die manier is er altijd een boom die in uw tuin in Utrecht past!

Ons ruime assortiment

Met ons diverse aanbod kan onze boomkwekerij u in Utrecht voorzien van de mooiste bomen en planten voor in uw tuin. Wij besteden veel aandacht aan het kweken van al onze beplantingen, maar onze specialiteit is toch wel de fruitboom. Dus als u graag een appeltje uit eigen tuin wilt eten, bijvoorbeeld een Elstar, zit u bij ons helemaal goed. Daarnaast kunt u vanuit Utrecht bij onze boomkwekerij terecht voor advies en vragen.

Inspiratie opdoen? Neem contact op

Wilt u een boom kopen en wilt u behalve een goed product ook graag goed advies? Kom dan zeker eens langs bij Kwekerij de Koekoek vanuit Utrecht. Met onze kennis kunnen we u als boomkwekerij voorzien van passend advies en helpen we u een boom of struik te vinden die bij uw tuin past. Al onze bomen staan online, dus van tevoren kunt u alvast wat inspiratie opdoen bij de leukste boomkwekerij in de buurt. Vul onderstaand aanvraagformulier op de website in als u contact wilt opnemen met onze boomkwekerij vanuit Utrecht.

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.