• Groot assortiment
 • Deskundig beplantingsadvies
 • Gratis aanhanger lenen
 • Bezorging in heel Nederland
 • Aanplanten mogelijk

Buxus kopen

Een buxushaag in uw tuin

Wilt u een buxus kopen voor in uw tuin? Of u er slechts een nodig heeft of honderd, bij Kwekerij de Koekoek bent u aan het juiste adres. Bij ons kunt u talloze bomen, planten en struiken kopen die allemaal wat toe kunnen voegen aan het uiterlijk van uw tuin. In onze kwekerij in Ederveen vindt u bijvoorbeeld de buxus van kleine plant tot een van flinke hoogte. Omdat wij de planten van jongs af aan bij ons laten groeien, kunt u bij ons alle mogelijke afmetingen kopen. Wat u dus ook zoekt voor uw tuin, wij kunnen u eraan helpen.

Buxus kopen

Een buxus kopen?

De buxushaag is een van de bekendste plantensoorten. Ze zijn erg veelzijdig. Zo kunnen ze goed als een enkele plant gehouden worden, maar er kan ook een groter geheel gevormd worden met een aantal buxus planten om zo een dichte haag te vormen. Het ligt er dus aan u hoeveel van deze planten u wilt kopen. Het is essentieel dat een buxus goed gesnoeid wordt om er optimaal plezier van te houden. Ook het verzorgen van de grond waarin de buxus staat is belangrijk. Wanneer er hierbij iets niet in orde is, zullen de bladen van de plant een gele rand krijgen. Onze medewerkers voorzien u hierin graag van advies. Ook de bemesting voor de plant kunt u bij ons kopen.

Onze andere producten

Bij onze kwekerij in Ederveen kunt u terecht voor een uitgebreid scala aan planten en bomen waarbij de kwaliteit daarvan hoog bij ons in het vaandel staat. Daarom kunt u onze producten ook kopen in een groot tuincentrum en werken veel van de hoveniers met onze producten. Wij bieden u dus meer dan alleen de mogelijkheid om een buxus te kopen. In ons assortiment vindt u onder andere:

 • Fruitbomen
 • Notenbomen
 • Bodembedekkers
 • Laurier
 • Haagplanten, zoals buxus, laurier, liguster en taxus

Neem contact met ons op

Tussen 8.00 en 17.00 kunt u bij onze kwekerij terecht om in Ederveen onze planten te bekijken. U bent van maandag tot en met zaterdag van harte welkom. We zijn echter wel tussen de middag gesloten van 12.30 tot 13.30 om te lunchen. Wanneer u ons via de telefoon wilt spreken, kan dat natuurlijk ook. Het nummer hiervoor is: 0610394912. Uw vragen via een e-mail stellen kan natuurlijk ook (info@kwekerijdekoekoek.nl). Wij beantwoorden graag al uw vragen over een buxus kopen of onze andere producten.

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.