• Groot assortiment
 • Deskundig beplantingsadvies
 • Gratis aanhanger lenen
 • Bezorging in heel Nederland
 • Aanplanten mogelijk

Fruitbomen

De beste bomen uit de regio

Wanneer u fruitbomen zoekt voor in uw tuin, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij van Kwekerij de Koekoek bieden u de beste kwaliteit fruitbomen voor een zeer gunstige prijs. Met al meer dan 25 jaar ervaring in het kweken van bomen zijn wij de kwekerij om uw bomen aan te schaffen. De kwaliteit die wij leveren is in de wijde omgeving bekend. Zo kunt u onze planten onder meer bij grote tuincentra vinden en op diverse veilingen. Ook komen er dagelijks hoveniers bij ons om de benodigdheden voor hun klussen te halen.

Fruitbomen

Fruitbomen voor u

Als u ervoor kiest om fruitbomen in uw tuin te zetten, kiest u er niet alleen voor om een mooie, maar ook voor een functionele boom. Een van de belangrijkste keuzes is het soort fruit dat u wilt dat uw boom gaat dragen. Vervolgens dient u ook nog te kiezen welk ras u van uw fruitbomen wilt hebben. Dit bepaalt de smaak van het fruit. Bij ons vindt u onder meer de volgende bomen:

 • Appels
 • Peren
 • Pruimen
 • Abrikoos
 • Kersen

Onze specialisten kunnen u helpen door advies te verstrekken over de verschillende soorten en rassen. Zo kunt u een geïnformeerde beslissing nemen. Wij kunnen u ook vertellen of u meer dan een boom nodig heeft of dat de fruitbomen waarop u uw oog heeft laten vallen zelf bestuivend zijn.

De aanschaf van een boom

Bij het kopen van een van onze fruitbomen bent u er zeker van dat u kwaliteit in huis haalt. Wat u ook zeker is, is dat u hier niet de hoofdprijs voor hoeft te betalen. Als u niet weet of u de fruitbomen naar huis krijgt, hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. We hebben een aanhangwagen van de kwekerij waar u gratis gebruik van mag maken om uw aankoop veilig naar huis te brengen. Wanneer u meerdere bomen of grotere bomen koopt, kunnen wij deze ook met onze vrachtwagen bij u thuis afleveren. Zo weet u ook zeker dat ze veilig aankomen op de plaats van bestemming.

Kom eens bij ons langs

U kunt van maandag tot en met zaterdag van 8.00 tot 17.00 bij ons terecht in Ederveen. Tussen de middag sluiten wij voor de lunch tussen 12.30 en 13.30. Als u liever contact met ons heeft via de telefoon, dan kan dat natuurlijk ook. U kunt ons bereiken op: 0610394912. Onze medewerkers staan u graag te woord. U kunt ook een mail sturen naar: info@kwekerijdekoekoek.nl. Naar welke fruitbomen bent u op zoek?

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.