• Groot assortiment
 • Deskundig beplantingsadvies
 • Gratis aanhanger lenen
 • Bezorging in heel Nederland
 • Aanplanten mogelijk

Bomen

Welke bomen zoekt u?

Wanneer u op zoek bent naar sterke en gezonde bomen voor in uw tuin, dan bent u bij ons aan het juiste adres. De bomen die wij kweken bij Kwekerij de Koekoek zijn van de beste kwaliteit. Met al ruim 25 jaar ervaring in het kweken van fruitbomen mogen wij ons met recht een specialist noemen op dat gebied. Wat voor boom u ook zoekt, of deze nu groot is of klein, wij kunnen u helpen.

Bomen

Boomsoorten

Bij het uitzoeken van een boom voor in uw tuin zijn er diverse zaken waarmee u rekening dient te houden. Zo zijn niet alle bomen geschikt voor ieder grondtype en kan het zijn dat er meer ruimte nodig is dan u had gedacht. Wij kunnen u helpen met deskundig advies en u vindt bij ons ook een uitgebreide keuze. Zo kunt u bij ons onder meer terecht voor bomen van de volgende soorten:

 • Eik
 • Tulpenboom
 • Fruitbomen
 • Hartjesboom
 • Notenbomen

Zoals u kunt zien, maakt het bij ons dus niet uit of u een boom wilt die alleen uw tuin siert, of dat u liever eentje heeft die vrucht of noot draagt en u dus ook van een lekkere en gezonde snack kan voorzien.

Bomen van hoge kwaliteit

Bij Kwekerij de Koekoek kunt u terecht voor bomen van verschillende soorten en maten. Zo kunt u kleine boompjes bij ons kopen, maar ook een boom met een grotere stamdoorsnede hebben wij voor u staan. Uiteraard zorgen wij ervoor dat u uw nieuwe aankoop goed kan vervoeren naar zijn nieuwe plek. Het beschermen van de wortels is hiervoor essentieel. Deze kunnen wij dan ook voor u beschermen door uw boompje in een pot, met kluit of in gaas aan u te leveren. U kunt ze echter ook met blote wortel ontvangen. Over het vervoer van uw nieuwe aanschaf hoeft u zich niet druk te maken. Wij hebben een aanhanger staan waarvan u gratis gebruik mag maken of wij leveren de boom bij u thuis af tegen een kleine vergoeding. Dit laatste is vooral handig bij de aanschaf van grotere bomen.

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over de aanschaf van uw nieuwe boom? Heeft u interesse in de beplantingsmogelijkheden die wij u bieden? Breng dan een bezoekje aan onze kwekerij in Ederveen. U bent van harte welkom. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons ook telefonisch bereiken op: 0610394912. Of stuur een e-mail naar: info@kwekerijdekoekoek.nl. Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen over onze bomen.

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.