• Groot assortiment
  • Deskundig beplantingsadvies
  • Gratis aanhanger lenen
  • Bezorging in heel Nederland
  • Aanplanten mogelijk

Bomen voor kleine tuin

Bomen voor de kleine tuin

Bent u op zoek naar bomen voor een kleine tuin? Dan helpen wij van Kwekerij de Koekoek u graag. In iedere tuin hoort een boom, of deze nou groot of klein is. Zonder bomen en planten geen tuin, is onze regel. Een boom zorgt namelijk voor schaduw en beschutting, maar ook vogels en insecten vinden hier onderdak. Bij Kwekerij de Koekoek vindt u een ruim aanbod aan boomsoorten, ook voor de wat kleinere tuinen. Omdat wij alle onze bomen zelf kweken, kunnen wij u prima van advies voorzien. Hoe kunnen wij u helpen?

Oude bomen voor de kleine tuin

Boomsoorten worden vaak ingedeeld in drie categorieën die gebaseerd zijn op grootte. Wanneer u een kleine tuin heeft, dan is een boom van 6 tot 8 meter wellicht haalbaar. Als deze grootte echter al te fors is, kunt u ook kiezen voor een oude laagstam karakterboom, in de vorm van appel, peer of olijf. Een aantal van deze bomen kunt u ook in een boombak laten groeien. Bomen voor in kleine tuinen zijn:

Wanneer u graag meer informatie wilt over een boom voor een kleine tuin, bel of mail ons dan gerust. Wij vertellen u graag meer hierover.

Een boom in een pot?

Heeft u helemaal geen tuin, maar alleen maar een balkon? Of is uw achter- of voortuin geheel bestraat? Dan kunt u ook een kleine boom in een pot planten. Welke soorten dit zijn, vertellen onze medewerkers u graag. Hierbij dient u wel rekening te houden met een aantal zaken:
– Kies voor winterharde potten. De pot moet een diepte hebben van minimaal 70 cm en een doorsnede van 50 cm
– Voor drainage legt u kleikorrels onderin
– Zet uw boom in een mengsel van 2/3 potgrond en 1/3 compost
– Geef uw boom met regelmaat water
– Begin pas na 6 weken met bemesten

Benieuwd geworden? Neem contact op

Wilt u graag meer weten over onze bomen voor kleine tuinen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag met u hoe wij u kunnen helpen. U bereikt ons door het contactformulier op de website in te vullen of een e-mail te sturen naar info@kwekerijdekoekoek.nl. U ontvangt dan zo vlug mogelijk een reactie van ons op uw bericht. Telefonisch contact opnemen doet u door te bellen naar 0610394912. Bomen voor de kleine tuin vindt u bij Kwekerij de Koekoek.

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie




    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.