• Groot assortiment
 • Deskundig beplantingsadvies
 • Gratis aanhanger lenen
 • Bezorging in heel Nederland
 • Aanplanten mogelijk

Boomkwekerij Apeldoorn

Uw boomkwekerij in Apeldoorn

Wanneer u uw tuin wilt inrichten met prachtige nieuwe bomen en struiken, kan onze boomkwekerij u in Apeldoorn uitstekend van dienst zijn. U bent van harte welkom om langs te komen bij onze boomkwekerij en plantenkwekerij, maar onze bomen staan ook online. Met onze jarenlange ervaring geven we u graag advies over de mooiste producten voor in uw tuin in Apeldoorn.

Boomkwekerij Apeldoorn

Vruchten uit eigen tuin

Al onze planten en bomen kweken we zelf. Als u in Apeldoorn op zoek bent naar een fruitbomen kwekerij, moet u zeker eens bij ons langskomen. Het kweken van fruitbomen is namelijk onze specialiteit.
Lijkt dat u niet heerlijk, genieten van een vrucht uit eigen tuin? Onze boomkwekerij vlakbij Apeldoorn biedt u onder andere de volgende vruchtbomen:

 • Appels
 • Peren
 • Kersen
 • Abrikozen
 • Noten

Zowel particuliere als zakelijke klanten

Bent u weleens een van de grote tuincentra in Nederland binnengelopen, zoals de Intratuin? De producten die u daar vindt, zijn afkomstig van Boomkwekerij de Koekoek. De markt waarin wij actief zijn, is erg breed. Behalve bedrijven kunnen ook particulieren bij ons terecht. Als uw tuin in Apeldoorn een make-over nodig heeft, helpen we u als een van de leukste boomkwekerijen in de omgeving dan ook graag bij het uitzoeken van planten, bomen of struiken.

Ontdek onze bezorgservice

Voor een kwekerij die uw gekochte producten komt thuisbezorgen, moet u bij Kwekerij de Koekoek zijn. Bent u druk aan het tuinieren en heeft u geen tijd om vanuit Apeldoorn bij Boomkwekerij de Koekoek langs te komen om uw aankopen op te halen? Geen probleem. Wij zorgen ervoor dat ze bij u thuis worden afgeleverd.

Vragen? Wij helpen u graag

Heeft u vragen of opmerkingen waarvan u het antwoord niet op de website van onze boomkwekerij heeft kunnen vinden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via het contactformulier op onze website, maar wij zijn ook telefonisch bereikbaar op:0610394912. Wij staan u graag te woord om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van vrijblijvend advies. Bij ons kunt u een boom kopen. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van een mooi exemplaar. Onze boomkwekerij helpt in Apeldoorn graag bij het vernieuwen van uw tuin.

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.