• Groot assortiment
 • Deskundig beplantingsadvies
 • Gratis aanhanger lenen
 • Bezorging in heel Nederland
 • Aanplanten mogelijk

Wintergroene bomen

Ook in de winter een groene tuin?

Wanneer u ook in de winter wilt genieten van groen in uw tuin, dan kunt u kiezen voor wintergroene bomen. Ze kunnen ook dienen als afscheiding of bepaalde dingen verbergen. Een conifeer is dan vaak een goede optie, maar er zijn veel meer bomen geschikt. Wij van Kwekerij de Koekoek adviseren u graag. Zo willen we graag weten welke grondsoort u in uw tuin heeft, welke plaats u in gedachten heeft en hoeveel zonlicht hier valt. Ook denken we met u mee over waar de wintergroene boom voor dient. Met meer dan 25 jaar ervaring op zak kunnen we u vervolgens optimaal adviseren. Wij helpen u graag.

Onze wintergroene bomen

Denkt u aan een boom die het hele jaar door zijn blad behoudt, dan denkt u ongetwijfeld aan de conifeer. Maar dat is niet de enige wintergroene boom. Een greep uit ons aanbod van geschikte bomen:

 • Reuze levensboom
 • Japanse notenboom
 • Hartjesboom
 • Zuilbeukenboom
 • Treurbeukenboom

Wij bieden u niet alleen bomen aan die groen blijven. U vindt bij ons tevens wintergroene struiken. Wellicht is dit nog een optie die bij u past?

Wintergroene boom

Voor bedrijven en particulieren

Onze kwekerij bewijst zich al 25 jaar als een van de beste van ons land. Dat weten ook grote tuincentra en diverse hoveniersbedrijven, die dan ook graag bij ons grote partijen inkopen. Zo vindt u ons wintergroene assortiment ook bij de Intratuin. Maar ook particulieren zitten bij ons goed voor bomen en struiken. Wij bieden u een bezorgservice aan, maar u kunt ook een aanhanger bij ons lenen om uw aankopen veilig thuis te krijgen. Wilt u de deur niet uit? Dan kunt u via onze webshop uw wintergroene producten kopen.

Onze kwekerij staat voor u klaar

Voor wintergroene bomen moet u bij Kwekerij de Koekoek zijn. U vindt bij ons een zeer ruim aanbod en we kunnen u vakkundig adviseren. Wanneer u meer wilt weten over onze bomen, dan kunt u bellen naar 0610394912. Stuurt u ons liever een e-mail? Gebruikt u dan het adres info@kwekerijdekoekoek.nl. Wij zijn tevens op werkdagen en zaterdag te bezoeken van 8.00 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 17.00 uur. U kunt dan ons wintergroene aanbod zelf kijken. Wanneer u kwaliteit zoekt voor een scherpe prijs, dan zit u goed met onze wintergroene bomen!

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.