• Groot assortiment
 • Deskundig beplantingsadvies
 • Gratis aanhanger lenen
 • Bezorging in heel Nederland
 • Aanplanten mogelijk

Taxus kwekerij

Uw Taxus is onze specialiteit

Bij onze Taxus kwekerij bent u op het juiste adres voor diverse Taxushagen, die wij als Kwekerij de Koekoek zelf kweken en verzorgen. Dit doen we al meer dan 25 jaar, waardoor u verzekerd bent van expertise en ervaring. Bij onze kwekerij kunt u bij de aanschaf van een Taxussoort ook gelijk informatie inwinnen over verzorging en onderhoud van de Taxus. Daarnaast leveren wij de Taxushaag bij u thuis tegen een kleine vergoeding, voor met name grotere Taxusplanten wel zo handig! Dat is de service die u van onze kwekerij mag verwachten!

Welke Taxus vindt u bij onze kwekerij?

Wanneer u planten gaat kopen, dan wilt u een soort die bij uw tuin past en geschikt is voor de grond en hoeveelheid licht. Het is immers zonde om te kiezen voor een plantsoort die niet kan overleven of te veel onderhoud nodig heeft. Daarom bieden we diverse soorten Taxussen aan, zodat er altijd eentje bij uw wensen past. We hebben bijvoorbeeld een smal opgaande Taxus als zuilvorm, of een wat meer bossige breed uitgroeiende soort. Daarnaast hebben we ook de reguliere Taxus baccata, die zeer oud kan worden en goed in de schaduw gedijt. Tevens creëert deze Taxus een zeer dichte vertakking waardoor deze uitstekend geschikt is om meer privacy te creëren. Onze Taxusspecialisten geven u met plezier advies over al onze plantsoorten.

Waarom kiest u voor onze kwekerij?

Wij zijn niet de enige kwekerij die taxushagen aanbiedt. Om die reden willen we iedere dag opnieuw ons best doen om ons te onderscheiden van andere kwekerijen. Daarom gaan we altijd net een stap verder:

 • U krijgt bij ons altijd vakkundig advies van ervaren medewerkers.
 • Wij hebben een taxus kwekerij die u kunt bezoeken en een online shop.
 • Als kwekerij zijn we al meer dan 25 jaar bezig en hebben we alle kennis in huis.
 • U kunt gebruikmaken van onze bezorgservice of een aanhanger lenen.
 • We hebben een ruim aanbod en kunnen uw taxus op maat snoeien.

Interesse in de aanschaf van een Taxushaag?

Heeft u interesse gekregen in onze Taxusplanten? Dan kunnen we ons goed voorstellen dat u hier meer over wilt weten. In onze webshop kunt u Taxus direct bestellen. Wilt u ze eerst bekijken op onze kwekerij? Dat kan ook uiteraard. We zijn geopend op werkdagen en zaterdag van 8.00 tot 17.00 uur. Wilt u ons bellen, dan kan dit via 0620429622. Mailen kan naar info@kwekerijdekoekoek.nl. We hopen u als Taxus kwekerij van dienst te mogen zijn!

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.