• Groot assortiment
 • Deskundig beplantingsadvies
 • Gratis aanhanger lenen
 • Bezorging in heel Nederland
 • Aanplanten mogelijk

Taxus kwekerij

Uw taxus is onze specialiteit

Bij onze taxus kwekerij zit u goed voor diverse taxushagen, die wij als Kwekerij de Koekoek zelf kweken en verzorgen. Dit doen we al meer dan 25 jaar, waardoor u verzekerd bent van expertise en ervaring. Wij leveren niet alleen aan particulieren. Ook tuincentra en hoveniers kunnen bij ons terecht. Bij onze kwekerij kunt u niet alleen een taxus aanschaffen, maar geven we u ook graag advies over verzorging en onderhoud. En we kunnen uw aankopen tegen een scherpe prijs bij u thuisbezorgen. Dat is de service die u van onze kwekerij mag verwachten!

Taxus kwekerij

Aanbod van onze taxus kwekerij

Wanneer u planten gaat kopen, dan wilt u een soort die bij uw tuin past en geschikt is voor de grond en hoeveelheid licht. Het is immers zonde om te gaan voor een plantsoort die niet kan overleven of te veel onderhoud nodig heeft. Daarom bieden we diverse soorten taxussen aan, zodat er altijd eentje bij uw wensen past. We hebben bijvoorbeeld de gele taxus die een opvallende kleur heeft. In de winter neigt dit meer naar oranje. Daarnaast hebben we ook de reguliere taxus, die zeer oud kan worden en goed in de schaduw gedijt. Onze medewerkers geven u met plezier advies over al onze plantsoorten.

Waarom kiest u voor ons?

Wij zijn niet de enige kwekerij die taxushagen aanbiedt. Om die reden willen we iedere dag opnieuw ons best doen om ons te onderscheiden van andere kwekerijen. Daarom gaan we altijd net een stap verder:

 • U krijgt bij ons altijd vakkundig advies van ervaren medewerkers.
 • Wij hebben een taxus kwekerij die u kunt bezoeken en een online shop.
 • Als kwekerij zijn we al meer dan 25 jaar bezig en hebben we alle kennis in huis.
 • U kunt gebruikmaken van onze bezorgservice of een aanhanger lenen.
 • We hebben een ruim aanbod en kunnen uw taxus op maat snoeien.

Bent u nieuwsgierig geworden?

Heeft u interesse gekregen in onze taxusplanten? Dan kunnen we ons goed voorstellen dat u hier meer over wilt weten. In onze webshop kunt u per taxus meer informatie vinden. En in onze kwekerij kunt u ze met eigen ogen bekijken. We zijn geopend op werkdagen en zaterdag van 8.00 tot 17.00 uur (maar niet tijdens de middagpauze van 12.30 tot 13.30 uur). Wilt u ons bellen, dan kan dit via 0610394912. Mailen kan naar info@kwekerijdekoekoek.nl. We hopen u als taxus kwekerij van dienst te mogen zijn!

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.