• Groot assortiment
 • Deskundig beplantingsadvies
 • Gratis aanhanger lenen
 • Bezorging in heel Nederland
 • Aanplanten mogelijk

Taxus kopen

Onze kwekerij voor uw tuinplezier

Een taxus kopen doet u bij Kwekerij de Koekoek. U vindt bij ons een ruime keuze aan taxushagen. Ieder van deze planten wordt door onze kwekerij zelf gekweekt en verzorgd. Hierdoor kunnen wij u kwaliteit garanderen. Naast dat u bij ons terechtkunt voor het kopen van een taxus, voorzien wij u ook graag van advies. Ook bieden wij u een bezorgservice. Uw aankoop leveren wij dan tegen een scherpe prijs bij u thuis af.

Taxus kopen

Uw plant op maat

Wanneer u een taxus wilt kopen, dan wilt u natuurlijk wel zeker weten dat deze ook bij u en uw tuin past. U wilt natuurlijk niet een plant kopen die niet in de grondsoort van uw tuin kan overleven of te veel onderhoud vergt. U vindt bij Kwekerij de Koekoek verschillende taxushagen. Iedere taxus heeft zijn eigen kenmerken. Zo vindt u bij ons de gele taxus. Deze heeft een opvallende gele kleur, die in de winter wat meer oranje wordt. Ook kunt u bij ons een gewone taxushaag kopen. Deze plant kan zeer oud worden en kan ook in de schaduw geplant worden. Onze medewerkers vertellen u graag welke haag geschikt is voor in uw tuin. Wij kunnen u verschillende maten leveren.

Waarom een taxus kopen bij ons?

Voor het kopen van een taxushaag kunt u ook naar een andere kwekerij gaan. Dat begrijpen wij van Kwekerij de Koekoek heel goed. Daarom doen wij iedere dag opnieuw die stap extra voor u. Als onze klant profiteert u bij ons van het volgende:

 • Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring als kwekerij
 • Uw taxus kan worden thuisbezorgd of maak gratis gebruik van onze aanhanger
 • U vindt bij ons een ruim aanbod aan taxushagen van verschillende soorten en afmetingen
 • Onze medewerkers voorzien u graag van deskundig advies
 • Wij kweken onze planten zelf en kunnen uw haag naar wens snoeien.

Geïnteresseerd?

Zou u graag meer willen weten over het kopen of het onderhoud van een taxus? Of wilt u graag een haag aanschaffen? Wij helpen u graag verder. U kunt ons telefonisch bereiken op 0610394912. Heeft u een vraag die minder dringend is? Dan kunt u ook het contactformulier invullen dat u op onze website vindt en naar ons toesturen. Ook kunt ook mailen naar info@kwekerijdekoekoek.nl. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een reactie op uw vraag. Kwekerij de Koekoek is uw adres wanneer u een taxus wilt kopen.

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.