• Groot assortiment
 • Deskundig beplantingsadvies
 • Gratis aanhanger lenen
 • Bezorging in heel Nederland
 • Aanplanten mogelijk

Snelgroeiende bomen

Een snelgroeiende boom voor uw tuin?

Snelgroeiende bomen bieden uitkomst wanneer u bijvoorbeeld net een nieuw huis heeft gekocht, maar de tuin nog een kale vlakte is. Over het algemeen duurt het bij de meeste bomen vrij lang voordat deze volgroeid zijn. Gelukkig zijn er ook een aantal snelgroeiende boomsoorten, ook wintergroene naaldbomen. Deze bereiken hun maximumhoogte in een recordtempo. Kwekerij de Koekoek is uw adres voor diverse boomsoorten die snel groeien. Met meer dan 25 jaar ervaring bespreken wij graag met uw welke boom geschikt is voor uw tuin.

Welke snelgroeiende bomen vindt u bij ons?

Wanneer u graag snelgroeiende bomen in uw tuin of rondom uw erf wilt, dan heeft u bij onze boomkwekerij de keuze uit verschillende soorten. Belangrijk blijft natuurlijk wel dat u zich goed inleest over de snelgroeiende boomsoort, zodat u van te voren weet hoe de boom uitgroeit en hoe groot deze werkelijk wordt. Snelgroeiende bomen die Kwekerij de Koekoek o.a. in het assortiment heeft zijn:

 • Populus nigra ‘Italica’ (Italiaanse populier)
 • Paulownia tomentaso (Anna Paulowna boom)
 • Quercus palustris (Moeraseik)
 • Cercidiphyllum japonicum (Katsuraboom)
 • Catalpa erubescens ‘Purpurea’ (Trompetboom)

Wilt u graag een snelgroeiende boomsoort in uw tuin? Maar weet u niet zeker of deze bomen geschikt zijn voor uw situatie? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag met u welke boomsoort in uw tuinsituatie past.

De verzorging van uw snelgroeiende boom

Kiest u voor een snelgroeiende boomsoort, dan is het belangrijk dat u voldoende ruimte rondom de bomen vrijlaat. Dit zal er in de eerste jaren misschien niet mooi uitzien, maar een snelgroeiende boom neemt al gauw veel ruimte in. Plaats de boom ook op voldoende afstand van uw woning, dit om schade aan uw woning of leidingen te voorkomen. Wilt u graag de ruimte opvullen tussen de boom en de rest van de tuin? Kies dan voor lagere sierheesters, bodembedekkers of vaste planten om de ruimte verder aan te kleden. Heeft u vragen hoe een snelgroeiende boom terug te snoeien? Stel ze gerust aan onze boomspecialisten.

Uw snelgroeiende boom thuisbezorgd?

Wanneer u een kleine auto heeft, dan kan het lastig zijn om uw bomen te vervoeren. Wij bieden de mogelijkheid om uw aangekochte bomen door ons thuis te laten bezorgen. Zo weet u zeker dat de bomen veilig vervoerd worden. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om een aanhanger te lenen bij ons. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Zou u graag meer informatie ontvangen over onze snelgroeiende bomen? Of heeft u nog een andere vraag die u aan ons zou willen stellen? Neemt u dan contact op door te bellen naar 0620429622. Is uw vraag minder dringend? Dan kunt u ook een e-mail sturen naar info@kwekerijdekoekoek.nl of het onderstaande formulier invullen en verzenden. Ontdek snel ons grote aanbod aan snelgroeiende bomen en neem contact met ons op. Kwekerij de Koekoek: hét adres voor uw snelgroeiende bomen.

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.