• Groot assortiment
  • Deskundig beplantingsadvies
  • Gratis aanhanger lenen
  • Bezorging in heel Nederland
  • Aanplanten mogelijk

Sierheesters

Wat is een sierheester?

Wat zijn nu eigenlijk sierheesters? Een sierheester is eenvoudig gezegd een parapluterm voor alles wat een struik genoemd kan worden. Dan hebben we het wel over een struik die geliefd is vanwege kenmerkende sierwaarden. Er zijn heel veel verschillende soorten sierheesters, die vaak totaal niet op elkaar lijken. Om deze te herkennen en te onderscheiden zijn de kenmerken zoals bloeikleur, blad, herfstkleur belangrijk en waardevol. Eén kenmerk hebben alle sierheesters gemeen: er is geen hoofdstam (dan spreken we over een boom) maar verschillende vertakte stammen waaruit de struik groeit. U kunt bij Kwekerij de Koekoek terecht voor vele soorten sierheesters. Wij hebben al ruim 25 jaar ervaring als kwekerij en helpen u dan ook graag. Ook voor vakkundig advies staan onze medewerkers met plezier voor u klaar.

Welke sierheesters vindt u bij ons?

Bij Kwekerij de Koekoek vindt u een ruime keuze aan sierheesters. Groenblijvende heesters, meerstammige heesters, zware solitaire struiken, we hebben genoeg keuze. Het verschilt per soort hoe groot de heester wordt. Informeer daarom ook van tevoren goed bij onze tuinspecialisten hoe groot de plant wordt, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Enkele populaire sierheesters:

Wanneer u graag meer over onze heester soorten wilt weten, dan kunt u ons altijd bellen of mailen. Wij staan graag voor u klaar.

De verzorging van uw sierheester

Welke sierheester geschikt voor uw tuin is, is afhankelijk van het uiteindelijke doel. Moet het een blikvanger zijn in het open gazon, moet het opvulling zijn van een dicht beplante border of moet het een transparante scheiding zijn tussen uw terras en woning? U kunt sierheesters zowel alleen (solitair) of in een kleine groep planten. Ook de verzorging verschilt per soort. Zo moet u sommige jaarlijks in de zomer enigszins terugsnoeien, terwijl andere soorten helemaal gesnoeid moeten worden in de winter. Het is dan ook verstandig om vooraf voldoende informatie aan te vragen bij onze medewerkers. Zo kunt u optimaal genieten van uw sierheesters.

Uw sierheester thuisbezorgd?

Wanneer u een kleine auto heeft, dan kan het lastig zijn om uw sierheesters te vervoeren. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om uw aangekochte sierheesters door ons thuis te laten bezorgen. Zo weet u zeker dat de sierheesters veilig vervoerd worden. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om een aanhanger te lenen bij ons. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Zou u graag meer informatie ontvangen over onze sierheesters? Of heeft u nog een andere vraag die u aan ons zou willen stellen? Neemt u dan contact op door te bellen naar 0620429622. Is uw vraag minder dringend? Dan kunt u ook een e-mail sturen naar info@kwekerijdekoekoek.nl of het onderstaande formulier invullen en verzenden. Ontdek snel ons grote aanbod aan sierheesters en neem contact met ons op. Kwekerij de Koekoek: hét adres voor uw sierheesters.

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.