• Groot assortiment
 • Deskundig beplantingsadvies
 • Gratis aanhanger lenen
 • Bezorging in heel Nederland
 • Aanplanten mogelijk

Sierheesters

Wat is een sierheester

Wat zijn nu eigenlijk sierheesters? Er zijn heel veel verschillende soorten heesters, die vaak totaal niet op elkaar lijken. Dus hoe kunt u nu eigenlijk een heester herkennen? Heester is eigenlijk een parapluterm voor alles wat ook een struik genoemd kan worden. Kenmerkend voor heesters is dan ook dat er geen hoofdstam is, maar verschillende stammen. U kunt bij Kwekerij de Koekoek terecht voor verschillende soorten sierheesters. Wij hebben al ruim 25 jaar ervaring als kwekerij en helpen u dan ook graag. Ook voor vakkundig advies staan onze medewerkers met plezier voor u klaar.

Sierheesters

Voor welke sierheesters kunt u bij ons terecht?

Bij Kwekerij de Koekoek vindt u een ruime keuze aan sierheesters. Het verschilt per soort hoe groot uw heester wordt. Informeer daarom ook van tevoren goed bij onze specialisten hoe groot de plant wordt, zodat u achter af niet voor verrassingen komt te staan. Onze sierheesters:

 • Rozen
 • Bamboe
 • Hulst
 • Lavendel
 • Hazelaar

Wanneer u graag meer over onze heestersoorten wilt weten, dan kunt u ons altijd bellen of mailen. Wij staan graag voor u klaar.

De verzorging van uw sierheester

Welke sierheester geschikt voor u is, is afhankelijk van uw doeleinde. Zo zijn er sierheesters die prima als haag geplant kunnen worden. Maar er zijn ook sierheesters die een mooie eye-catcher zijn voor in uw tuin en die dus beter alleen of in een klein groepje geplant kunnen worden. Ook de verzorging verschilt per soort.. Zo moet u sommige jaarlijks enkel kort snoeien, terwijl andere soorten helemaal gesnoeid dient te worden. Het is dan ook verstandig om vooraf voldoende informatie aan te vragen bij onze medewerkers. Zo kunt u optimaal genieten van uw heesters.

Waarbij mogen wij u van dienst zijn?

Wilt u graag meer weten over onze sierheesters? Neemt u gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze heesters en de verzorging. Wilt u graag een van onze planten aanschaffen, dan helpen wij u ook graag. Vul meteen op onze website het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@kwekerijdekoekoek.nl. Wilt u graag een van onze medewerkers persoonlijk spreken? Bel dan naar 0610394912. Uw adres voor sierheesters is Kwekerij de Koekoek.

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.