• Groot assortiment
 • Deskundig beplantingsadvies
 • Gratis aanhanger lenen
 • Bezorging in heel Nederland
 • Aanplanten mogelijk

Rode beukenhaag

Op zoek naar een beukenboom?

Wilt u graag een rode beukenhaag om uw tuin heen zetten? Schakel dan de hulp van Kwekerij de Koekoek in. U vindt bij ons een ruim aanbod aan rode beukenhagen van verschillende afmetingen. Wij kunnen de beukenhaag geheel op maat voor u snoeien. Wilt u graag weten of dit type haag geschikt is voor uw situatie? Dan helpen wij u ook graag. Wij zijn al meer dan 25 jaar actief als kwekerij en op dit vlak kunnen wij u dan ook uitstekend helpen.

Rode beukenhaag

Waarom een rode beukenhaag?

Door een beukenhaag te planten, kunt u een mooie, natuurlijke afscheiding om uw erf of tuin creëren. Dit is niet het enige voordeel dat de rode beukenboom u te bieden heeft. Zo:

 • Heeft deze haagsoort weinig onderhoud nodig. Een- of tweemaal per jaar snoeien is afdoende
 • De beukenhaag kan vrijwel het gehele jaar door worden geplant. Alleen wanneer er vorst in de grond is, kunt u deze haag niet planten
 • Deze beukenboom is winterhard en blijft het hele jaar door groen
 • Deze haagsoort kent bijna geen ziektes
 • Unieke rode kleur, die in het najaar verkleurt naar tabaksbruin

Wilt u deze beukenboom graag aanschaffen? Dan zijn er een aantal zaken waar u over na dient te denken, bijvoorbeeld over onderhoud en grondsoort. Onze medewerkers voorzien u graag van advies.

Wij bieden u kwaliteit

Het leveren van kwaliteit staat hoog in het vaandel bij onze kwekerij. Onze rode beukhagen worden dan ook met zorg gekweekt. Wij staan bekend om onze hoogwaardige producten. U zult onze beukenhaag dan ook terugvinden bij grote tuincentra en op veilingen. Tevens gebruiken verschillende hoveniers onze planten voor hun klussen. Maar ook wanneer u als particulier een rode beukenhaag zoekt, dan helpen wij u graag. Zoekt u een bepaalde afmeting? Dan snoeien wij de beukenboom op maat voor u. Of zoekt u een bepaalde vorm? Dat is geen enkel probleem. Wij houden rekening met uw wensen.

Graag meer informatie?

Wilt u graag een rode beukenboom in uw tuin planten? Of zou u graag meer informatie over deze beukenhaag willen ontvangen? In beide gevallen staan onze medewerkers graag voor u klaar. U kunt meteen contact opnemen door het online formulier op de website in te vullen en naar ons toe te sturen. Telefonisch bereikt u ons op het telefoonnummer 0610394912. Voor de aanschaf van een rode beukenhaag moet u bij Kwekerij de Koekoek zijn.

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.