• Groot assortiment
  • Deskundig beplantingsadvies
  • Gratis aanhanger lenen
  • Bezorging in heel Nederland
  • Aanplanten mogelijk

Over ons

Kwekerij de Koekoek

Dé boom- en plantenkwekerij voor particulier, hovenier en handel
Ons familiebedrijf, gelegen in Ederveen (Midden-Nederland), bestaat sinds eind jaren ’90 en is uitgegroeid tot een bekend begrip in de omgeving. Even naar de Koekoek – als u uw tuin wilt vergroenen of de tuin helemaal op de kop gaat. Op onze kwekerij van ca. 7 ha. kweken wij in (tunnel)kas en volle grond een breed assortiment aan bomen en planten. Van de grootste boom tot de kleinste plant, u vindt bij ons de complete invulling voor uw tuin en voor iedere plek het juiste exemplaar. Onze meerwaarde? Wij geven (ontwerp)advies én leveren kwaliteitsgroen, daar kunt u van op aan. Daarnaast is er niets mooiers dan dat u zelf de boom uit kan komen zoeken zodat u weet welk exemplaar in uw tuin terecht komt.
Onze specialiteit zijn wel de fruitbomen, daarin is al 25 jaar ervaring opgedaan. Voor een pruim-, kersen-, appel- of perenboom bent u dus aan het juiste adres. Fruitbomen in alle maten, van jonge spil tot oude karakterboom, zowel laagstam als hoogstam als leiboom. Naast de fruitbomen kweken we allerlei soorten (loof)bomen, hagen en sierheesters. Verder hebben wij ook vaste planten in ons assortiment, zodat u voor de complete invulling van uw tuin maar naar één adres hoeft.
U bent altijd welkom om een bezoek te brengen bij de kwekerij, onze medewerkers staan klaar om u van maatwerk advies te voorzien voor de invulling van uw tuin!

naktuinbouw_logoWij volgen de Europese en Nederlandse wetten voor teeltmateriaal. We zijn geregistreerd bij de bevoegde autoriteit NAK Tuinbouw. Ons keurmerk: NAK B 25420.

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.