• Groot assortiment
 • Deskundig beplantingsadvies
 • Gratis aanhanger lenen
 • Bezorging in heel Nederland
 • Aanplanten mogelijk

Kleine bomen

Een boom voor in uw kleine tuin?

Wilt u graag kleine bomen in uw tuin planten? Dan vindt u bij Kwekerij de Koekoek een ruim aanbod. Van kleine fruitbomen tot allerlei vormbomen, keuze genoeg. Inmiddels heeft Kwekerij de Koekoek meer dan 25 jaar ervaring als boomkwekerij. Wij weten daarom ook precies wat er komt kijken bij het verzorgen van verschillende boomsoorten. Onze boomspecialisten vertellen u dan ook graag welke boom geschikt is voor die specifieke plek in uw tuin. U kunt ons aanbod bekijken op onze kwekerij, maar u kunt ook alvast online inspiratie opdoen.

Welke kleine bomen vindt u bij ons?

Wilt u geen grote boom in uw tuin, omdat u bijvoorbeeld niet zoveel ruimte heeft? Dan kunt u u ook bij ons terecht. U vindt bij ons een ruim aanbod aan klein blijvende boomsoorten die door onszelf gekweekt zijn. Hierbij kunt u denken aan de volgende soorten:

 • Prieelberk
 • Japanse sierkers
 • Bolcatalpa of bolamberboom
 • Krentenboompjes
 • Indische seringen

Dit is maar een greep uit ons aanbod aan bomen. Wanneer u hierover graag meer wilt weten, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

De verzorging van uw boom

Voordat u een kleine boom aanschaft, is het belangrijk dat u voldoende informatie over de soort inwint. U wilt natuurlijk zeker weten dat u kleine bomen in uw tuin kunt planten. Daarnaast is het belangrijk dat u voldoende weet over de verzorging van uw bomen. Zo moet u weten of uw kleine boomsoort wel kan groeien in de grondsoort van uw tuin en of het verstandig is om de bomen vast te zetten met een boompaal voor meer stevigheid. Bij ons vindt u de verschillende aanplantbenodigdheden voor uw boom. Ook kunt u voor advies bij onze medewerkers terecht. Wij vertellen u graag meer over onze verschillende boomsoorten.

Uw boom thuisbezorgd?

Wanneer u een kleine auto heeft, dan kan het lastig zijn om uw boom te vervoeren. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om uw aangekochte bomen door ons thuis te laten bezorgen. Zo weet u zeker dat de bomen veilig vervoerd worden. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om een aanhanger te lenen bij ons. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Zou u graag meer informatie ontvangen over onze bomen? Of heeft u nog een andere vraag die u aan ons zou willen stellen? Neemt u dan contact op door te bellen naar 0620429622. Is uw vraag minder dringend? Dan kunt u ook een e-mail sturen naar info@kwekerijdekoekoek.nl of het onderstaande formulier invullen en verzenden. Ontdek snel ons grote aanbod aan kleine bomen en neem contact met ons op.

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.