• Groot assortiment
 • Deskundig beplantingsadvies
 • Gratis aanhanger lenen
 • Bezorging in heel Nederland
 • Aanplanten mogelijk

Heggen

Inspiratie op doen voor uw tuin?

Wilt u graag heggen planten als afscheiding van uw tuin of erf? Maar weet u nog niet zo goed welke haagsoort u wilt platen? Of welke soort geschikt is voor de grond in uw tuin? Dan staan wij van Kwekerij de Koekoek graag voor u klaar. Bij ons vindt u verschillende soorten heggen. Omdat wij deze zelf kweken, kunnen wij precies vertellen wat er komt kijken bij de verzorging van deze haagsoorten. Ook u voorzien we graag van advies.

Heggen

Welke heggen vindt u bij ons?

U kunt bij ons terecht voor verschillende haagsoorten, die allemaal hun eigen eigenschappen hebben. Onze medewerkers vertellen u graag welke heggen geschikt zijn voor uw tuin en situatie. De haagsoorten die u bij ons vindt, zijn onder meer:

 • Beukenhagen. Deze haag is zowel in het rood als groen verkrijgbaar. Kenmerkend voor deze haagsoort is dat u deze heel het jaar door kunt planten, behalve wanneer er vorst in de grond is. Ook zijn deze heggen vrijwel ziektevrij, eenvoudig te snoeien en zeer winterhard.
 • Taxushagen. Deze haagsoort behoort tot de naaldbomen en blijft het hele jaar door groen. De haag is makkelijk in onderhoud en kan zeer oud worden.
 • Daarnaast is er een verschil tussen mannelijke en vrouwelijke planten.
 • Laatstgenoemde draagt in de herfst rode bessen.
 • Laurierhagen. Dit is een heestersoort die winterhard is. Deze haagsoort is gemakkelijk in onderhoud, omdat u deze meerdere keren per jaar kunt snoeien.

Profiteer van 25 jaar ervaring

Ruim 25 jaar geleden zijn wij als fruitbomenkwekerij begonnen. Inmiddels kweken wij ook andere bomen, struiken en planten. Ieder van onze producten, dus ook onze heggen, worden door onszelf gekweekt. Dit gebeurt in een tunnel, kas of volle grond: afhankelijk van de soort. Dankzij de kennis waarover wij beschikken, kunnen wij u perfect van advies voorzien. Onze medewerkers vertellen u graag meer over onze heggen en welke haagsoort geschikt is voor uw tuin en uw doeleinden. Ook bespreken wij graag met u de verzorging van uw aankoop, zodat u ook zeker weet dat u hier lang van kunt genieten.

Nog vragen? Neem contact op

Wanneer u nog meer informatie wilt over onze heggen, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij bespreken graag met u welke haagsoorten wij in ons assortiment hebben en welke geschikt voor u is. U kunt voor meer informatie het contactformulier op onze website invullen. Wanneer u deze naar ons toestuurt, dan reageren wij zo snel mogelijk. U kunt ook een e-mail sturen naar info@kwekerijdekoekoek.nl of bellen naar 0610394912. Voor een groot aanbod aan heggen moet u bij Kwekerij de Koekoek zijn.

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.