• Groot assortiment
 • Deskundig beplantingsadvies
 • Gratis aanhanger lenen
 • Bezorging in heel Nederland
 • Aanplanten mogelijk

Heesters

Wij zijn uw tuinspecialist

Bent u op zoek naar kwalitatieve heesters voor in uw tuin? Zoek dan niet verder. Bij ons vindt u gegarandeerd wat u zoekt. Wij van Kwekerij de Koekoek bieden u de mooiste planten die wij zelf kweken in Ederveen. Heesters, ofwel sierstruiken, zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar. En een groot deel hiervan kunt u bij ons vinden. Met ruim 25 jaar ervaring als kweker weet u bij ons dan ook zeker dat u de kwaliteit krijgt die u zoekt. We hebben als kwekerij niet alleen vele hoveniers als klant, maar ook enkele grote tuincentra verkopen planten die hun leven bij ons zijn begonnen.

Heesters

Heesters voor in de tuin

Van de brede categorie heesters kunt u een groot deel bij ons te koop vinden. De planten lopen uiteen via klein tot groot en van snel tot langzaam groeiend. Sommigen behouden hun groene blad, terwijl anderen het juist verliezen. En dan zijn er ook nog de heesters die bloem dragen en degene die dat niet doen. In ons assortiment vindt u onder meer:

 • Hibiscus
 • Hortensia
 • Rhododendron
 • Skimmia
 • Viburnum

Elk van de planten die wij te koop aanbieden, heeft zijn eigen gebruiksaanwijzing. Uw tuin kan dus voor een bepaalde plantensoort juist heel geschikt zijn, maar voor een andere juist niet. Onze specialisten kunnen u alle informatie geven die u nodig heeft voor het nemen van een beslissing met betrekking tot heesters.

Onze service

Wanneer u bij ons uw bomen of heesters aanschaft, kan het zijn dat het transport van uw aankoop niet zo gemakkelijk verloopt als u had gehoopt. Om problemen te voorkomen, bieden wij u de mogelijkheid om de onze aanhanger kosteloos te lenen om uw nieuwe planten thuis te brengen. Wanneer u grotere bomen of grotere aantallen bij ons koopt, kunnen wij deze ook thuis bij u afleveren met ons vrachtwagen. Hier zitten echter wel enige kosten aan verbonden. U heeft dan wel de garantie dat uw heesters ongeschonden bij u thuis aankomen.

Kom onze planten bekijken

Tussen 8.00 en 17.00 kunt u bij ons terecht om in Ederveen onze planten te bekijken. U bent van maandag tot en met zaterdag van harte welkom. We zijn echter wel tussen de middag van 12.30 tot 13.30 gesloten voor de lunch. Wanneer u ons liever via de telefoon spreekt, kan dat natuurlijk ook. Het nummer hiervoor is: 0610394912. Uw vragen via een e-mail stellen kan uiteraard ook (info@kwekerijdekoekoek.nl). Wij beantwoorden graag al uw vragen over heesters of onze andere producten.

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.