• Groot assortiment
  • Deskundig beplantingsadvies
  • Gratis aanhanger lenen
  • Bezorging in heel Nederland
  • Aanplanten mogelijk

Haag planten

Op zoek naar een haag voor uw tuin?

Kwekerij de Koekoek is uw adres, wanneer u zoekt naar haag planten. Niet alleen vindt u bij ons een ruim aanbod aan deze planten, maar u profiteert ook van een zeer klantgerichte werkwijze. Wij zetten altijd net een stap extra voor u. Zo snoeien wij uw haag graag op maat voor u en komen wij uw aankoop op verzoek thuisbezorgen. Ook voorzien wij u graag van vakkundig advies, zodat u zeker weet dat u een haagsoort kiest waar u nog jarenlang plezier van gaat hebben. Wat kunnen wij voor u doen?

Haag planten

Onze haag planten

Bij Kwekerij de Koekoek vindt u verschillende soorten haag planten met ieder zijn eigen kenmerken. Welke haag geschikt is voor uw situatie, vertellen onze medewerkers u graag. U kunt bij onze kwekerij onder meer terecht voor de volgende planten:

  • De rode of groen beukhaag. Deze haagsoort kunt u vrijwel het hele jaar door planten, alleen niet wanneer er vorst in de grond is. Deze heggensoort is bijna helemaal ziektevrij, winterhard en gemakkelijk in onderhoud.
  • De taxushaag. Deze blijft het hele jaar door groen en kan zeer oud worden. De vrouwelijke plant van deze soort draagt rode bessen in de herfst.
  • De laurierhaag. Deze heestersoort is winterhard en gemakkelijk te snoeien. Dit kan meerdere keren per jaar.

Profiteer ook van onze ervaring

Meer dan 25 jaar geleden begon Kwekerij de Koekoek als fruitbomenkwekerij. Inmiddels zijn wij meer dan dat en kunt u ook voor andere bomen en planten bij ons terecht. Dus ook wanneer u een haag zoekt, dan zit u goed bij ons. Al onze planten en bomen worden door onszelf gekweekt. Hierdoor weten wij precies welk onderhoud en verzorging uw haag nodig heeft. Wij bespreken dan ook graag met u welke haagsoort geschikt is voor uw tuin en de grond.

Benieuwd geworden? Bel of mail ons

Wilt u graag meer weten over onze planten? Of heeft u al een haag op het oog en wilt u deze graag online bestellen? In beide gevallen kunt u contact opnemen. Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, dan komen wij deze voor een kleine meerprijs bij u thuis bezorgen. U kunt ons bereiken door het contactformulier op onze contactpagina in te vullen of een e-mail te sturen naar info@kwekerijdekoekoek.nl. Ook kunt u bellen naar 0610394912. Voor een ruime keuze aan haag planten moet u bij Kwekerij de Koekoek zijn.

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.