• Groot assortiment
 • Deskundig beplantingsadvies
 • Gratis aanhanger lenen
 • Bezorging in heel Nederland
 • Aanplanten mogelijk

Groenblijvende bomen

Het hele jaar door een kleurrijke tuin?

Door het planten van groenblijvende bomen houdt u het hele jaar door kleur in uw tuin. Deze bomen zijn uitermate geschikt voor het camoufleren van een ongewenst element in uw tuin of voor het aanbrengen van structuur. Een traditionele groenblijvende boom is de conifeer, maar zijn veel meer mogelijkheden. Bij Kwekerij de Koekoek vindt u een ruime keuze. Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van een geschikte boom voor in uw tuin. Kunt u uw aanschaf niet zelf vervoeren, dan leveren wij deze graag thuis bij u af. Wij hebben al veel tevreden klanten mogen helpen. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Groenblijvende bomen

Onze groenblijvende bomen

Een van de bekendste bomen die het hele jaar door zijn blad behoudt, is natuurlijk de conifeer. Maar dit is niet de enige keuze die u heeft, wanneer u zoekt naar een boom zoekt die ook in de winter groen blijft. Een aantal van onze groenblijvende boomsoorten is:

 • De hartjesboom
 • De zuilbeukenboom
 • De treurbeukenboom
 • De Japanse notenboom
 • De reuze levensboom

Naast bomen die hun blad behouden, kunt u bij ons ook terecht voor groenblijvende struiken. Onze medewerkers geven u hier graag meer informatie over.

Particuliere en zakelijke klanten

Of u nu als particulier op zoek bent naar groenblijvende bomen of als zakelijke klant, u kunt in beide gevallen bij ons terecht. Wij leveren kwaliteit. U kunt onze bomen, planten en struiken dan ook in diverse tuincentra door het land vinden. Een voorbeeld hiervan is de Intratuin. Maar ook verschillende grote en kleine hoveniers gebruiken onze groenblijvende boomsoorten tijdens hun werkzaamheden. Ook als particulier helpen wij u graag. Of u nu één boom aan wilt schaffen of meerdere, wij zijn uw adres.

Heeft u nog een vraag?

Wilt u graag meer weten over welke groenblijvende boomsoorten er zijn? Of heeft u een andere vraag over onze bomen? U kunt altijd contact met ons opnemen. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0610394912. Op onze website kunt u direct het contactformulier invullen of stuur meteen een e-mail naar info@kwekerijdekoekoek.nl. Wij komen dan zo snel mogelijk op uw bericht terug. Neem vandaag nog contact op en ontdek het aanbod aan groenblijvende bomen van Kwekerij de Koekoek.

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.