• Groot assortiment
  • Deskundig beplantingsadvies
  • Gratis aanhanger lenen
  • Bezorging in heel Nederland
  • Aanplanten mogelijk

Fruitbomen kopen

Wilt u graag fruitbomen kopen?

Bent u op zoek naar een kwekerij waar u fruitbomen kunt kopen? Dan bent u bij Kwekerij de Koekoek aan het juiste adres. U vindt bij ons niet alleen een uitgebreid aanbod aan fruitbomen, maar ook een uitstekende service. Onze medewerkers helpen u dan ook graag met het kopen van een vruchtenboom. Ook kunnen wij u met plezier van vakkundig advies voorzien. Wij vertellen u dan ook graag meer over de verzorging van uw boom en of deze geschikt is voor in uw tuin. Welke fruitboom wilt u kopen?

Ons assortiment

Fruitbomen

Ontdek onze fruitbomen: appels, peren, kersen en pruimen. Voor elke tuin een ruime keuze, zodat je zelf kunt genieten van vers, eigen fruit.

Perenbomen

Ontdek de variëteit aan perenbomen in ons assortiment. Elk ras biedt unieke peren voor een rijke oogst in uw tuin.

Pruimenbomen

Onze pruimenbomen bieden een overvloed aan heerlijke pruimen. Diverse rassen beschikbaar voor een smaakvolle oogst in uw tuin.

Kersenbomen

Onze kersenbomen bieden zoete, sappige kersen voor elke tuin. Kies uit diverse rassen en geniet van een rijke oogst.

Appelbomen

Ontdek onze appelbomen, perfect voor elke tuin. Geniet van sappige appels uit eigen tuin. Diverse rassen, makkelijk te verzorgen.

Klein fruit

Verken ons klein fruitassortiment: druiven, frambozen, blauwe bessen en meer. Perfect voor elke tuin en heerlijke oogsten.

Uw aankoop thuisbezorgd

U staat bij onze kwekerij centraal als klant. Wij doen dan ook iedere graag die stap extra voor u. Daarom kunt u, naast het kopen van verschillende soorten fruitbomen, bij ons terecht voor een unieke bezorgservice. Onze medewerkers komen uw fruitbomen dan tegen een aantrekkelijke prijs bij u thuis afleveren. Zo heeft u zelf niet te sjouwen met de bomen. Daarnaast kunt u bij onze kwekerij gratis gebruikmaken van een aanhanger, zodat u uw aanschaf gemakkelijk zelf kunt vervoeren. Hieraan is wel een aantal voorwaarden gebonden. Onze medewerkers vertellen u hier graag meer over.

Benieuwd geworden?

Wilt u graag meer informatie over het kopen van fruitbomen bij ons? Of heeft u nog een andere vraag die u graag aan ons zou willen stellen? Onze medewerkers staan klaar om u verder te helpen. Vult u direct op onze site het contactformulier in of stuur gelijk een e-mail naar info@kwekerijdekoekoek.nl. U ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie van ons. Telefonisch kunt u ons bereiken op werkdagen op 0620429622. Fruitbomen kopen doet u bij Kwekerij de Koekoek.

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.