• Groot assortiment
 • Deskundig beplantingsadvies
 • Gratis aanhanger lenen
 • Bezorging in heel Nederland
 • Aanplanten mogelijk

Buxus planten

Schakel dé specialist voor u tuin in

Bent u op zoek naar buxus planten voor uw tuin? Kwekerij de Koekoek helpt u in dat geval graag. Wij beschikken over ruim 25 jaar aan kennis en ervaring. Daarnaast kweken wij al onze planten zelf. Onze medewerkers kunnen u dan ook precies vertellen wat er komt kijken bij de verzorging van een buxus. Ook geven wij u graag advies over welke buxusplant het beste in uw tuin geplant kan worden. Wij hebben al veel klanten naar tevredenheid met hun tuin mogen helpen. Bent u de volgende?

Buxus planten

Onze buxus planten

Wanneer u zoekt naar een buxus, dan kunt u bij ons terecht voor een ruim aanbod van deze planten. Zo vindt u bij ons in het aanbod een palmboompje. Deze planten blijven de hele winter groen en en kunnen temperaturen tot wel -30 graden verdragen. Ook voor de gewone buxus bent u bij ons aan het juiste adres. Deze plant kunnen wij in verschillende maten leveren. Belangrijk is echter wel dat de plant goed verzorgd wordt. Zo moeten ze niet te diep geplant worden. Ook is het zaak dat de buxushaag genoeg water en voeding krijgt. Anders zal het blad een gelige rand krijgen. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de verzorging van deze plantsoort.

Daarom kiest u voor een buxushaag

Wanneer u een groene haag in uw tuin wilt, dan is de buxus een ideale plant. Deze planten blijven namelijk de hele zomer en winter groen. Maar dit zijn niet de enige voordelen die de buxusplant u te bieden heeft. Buxus planten:

 • Zijn vormvast
 • Kunnen in verschillende vormen worden gesnoeid
 • Behouden ook in de winter hun blad
 • Kunnen bijna overal geplant worden
 • Vormen een dichte haag door de dichte structuur

Meer informatie? Bel of mail ons

Zou u graag meer informatie ontvangen over het planten of het onderhoud van een buxus? Of heeft u nog een andere vraag die u graag zou willen stellen aan ons? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden. Wanneer u het online formulier op onze site invult en naar ons toestuurt, dan reageren wij zo spoedig mogelijk. Ook kunt u telefonisch contact opnemen door te bellen naar 0610394912. Voor een ruime keuze aan buxus planten moet u bij Kwekerij de Koekoek zijn.

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.