• Groot assortiment
 • Deskundig beplantingsadvies
 • Gratis aanhanger lenen
 • Bezorging in heel Nederland
 • Aanplanten mogelijk

Buxus kwekerij

Wij zijn uw groenspecialist

Bent u op zoek naar een buxus kwekerij? Wij van Kwekerij de Koekoek kunnen u in dat geval uitstekend helpen. Bij ons kunt u rekenen op meer dan 25 jaar aan kennis en ervaring. Daardoor kweken wij iedere buxus helemaal zelf. Onze medewerkers kunnen u dan ook optimaal adviseren over de verzorging en het onderhoud van uw planten. Twijfelt u of de buksboom in uw tuin kan aarden? Vraag het dan onze kwekerij gerust. Met veel plezier vertellen we u meer over deze groene plant, die gemakkelijk te snoeien is.

Buxus kwekerij

Aanbod van onze buxus kwekerij

Wij hebben diverse soorten buxussen in onze boomkwekerij. Zo bieden wij u het palmboompje. Deze plant blijft de hele winter groen en kan tegen temperaturen van -30 graden. U hoeft deze dus in de winter niet naar binnen te halen. Daarnaast leveren wij de gewone buxus in diverse maten. U moet deze wel goed verzorgen en niet te diep platen. Ook moet de buxushaag genoeg voeding en water krijgen. Is dat niet het geval, dan kunt u zien dat er een gele rand ontstaat. Onze kwekerij adviseert u graag over de best mogelijke verzorging van de buxus.

Voordelen van een buksplant

Bij onze buxus kwekerij vindt u een ruim aanbod aan diverse soorten bomen, planten en struiken. Onze buxus is bijzonder populair, dankzij het feit dat deze in de zomer én winter groen blijft. Maar de buxus heeft nog meer voordelen:

 • We kunnen deze voor u in verschillende vormen snoeien.
 • Deze plantsoort behoudt ook in de winter zijn (groene) blad.
 • U kunt een buxusplant bijna overal plaatsen.
 • Ook is het een geschikte haag, dankzij zijn dichte structuur.
 • Tot slot is de buxus vormvast en gemakkelijk te snoeien.

Advies nodig? Bel ons!

Wilt u meer weten over wat onze kwekerij u kan leveren? Neemt u dan gerust contact met ons op of neem eerst een kijkje in onze webshop. Telefonisch zijn we te bereiken via 0610394912. U kunt ook mailen naar info@kwekerijdekoekoek.nl of u kunt een bericht achterlaten via ons online contactformulier. Een van de specialisten van onze kwekerij zal u dan zo spoedig mogelijk antwoorden. Wij leveren zowel losse planten als particulieren als grote partijen aan hoveniersbedrijven en tuincentra. Wanneer u de beste kwaliteit geleverd wilt krijgen en u specialistisch advies belangrijk vindt, dan is onze buxus kwekerij uw adres!

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.