• Groot assortiment
 • Deskundig beplantingsadvies
 • Gratis aanhanger lenen
 • Bezorging in heel Nederland
 • Aanplanten mogelijk

Boomkwekerij

Zoekt u een boomkwekerij?

In het mooie Ederveen vindt u dé boomkwekerij waar u terecht kunt voor bomen van een goede kwaliteit. Bij Kwekerij de Koekoek bent u aan het juiste adres voor planten en bomen van verschillende soorten en maten. Wij kweken hen zelf op in een tunnel, kas of in de volle grond. Dit is afhankelijk van het soort en wat het beste is voor de boom of plant. Naar welke bomen of planten bent u op zoek?

Boomkwekerij

De verschillende bomen

In onze boomkwekerij vindt u vele soorten en maten bomen. Welke voor u geschikt is, hangt af van de hoeveelheid licht in uw tuin, maar ook van de grondsoort. Als u precies weet welke boom u uit onze boomkwekerij wilt hebben, dan helpen wij u graag bij het vinden van een geschikt exemplaar. Is dit niet het geval, dan kunnen onze experts u ook van advies voorzien. Bij ons in Ederveen vindt u onder meer:

 • Acacia’s
 • Beuken
 • Eiken
 • Meidoorns
 • Wilgen

Dit zijn slechts enkele categorieën van de bomen die wij u kunnen leveren vanuit onze boomkwekerij. Per soort zijn er ook diverse subsoorten leverbaar. Er is dus een zeer uitgebreide inventaris waaruit u kunt kiezen. Meer hierover weten? Neemt u dan gerust contact met ons op.

De uiteindelijke keuze

Bij het kiezen van een boom uit onze boomkwekerij is het soort natuurlijk erg belangrijk. Daarna heeft u echter nog een aantal keuzes te maken. Zo hebben wij de boom die u zoekt in verschillende maten. Van een jonge boom van rond de 80 cm tot enkele meters hoog. U hoeft dus niet jaren te wachten totdat u boom groter is. U kunt ze zo al kopen. Wanneer u bij ons een boom besluit te kopen, heeft u de mogelijkheid om de aanhanger van de boomkwekerij gratis te lenen. Zo kunt u uw aankoop veilig naar huis vervoeren. We kunnen de boom, of de bomen, ook voor u naar huis vervoeren met onze vrachtwagen. Hiervoor betaalt u echter wel een kleine vergoeding.

Neem contact met ons op

Wanneer u meer wilt weten over de bomen uit onze boomkwekerij of als u andere vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons telefonisch bereiken op: 0610394912. Ook kunt u ons een e-mail sturen via: info@kwekerijdekoekoek.nl. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om bij ons te komen kijken in Ederveen. Wij zijn van maandag tot zaterdag geopend van 8.00 tot 17.00. Van 12.30 tot 13.30 zijn wij een uur gesloten voor de lunch. We hopen dat we u spoedig mogen verwelkomen in onze boomkwekerij.

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.