• Groot assortiment
 • Deskundig beplantingsadvies
 • Gratis aanhanger lenen
 • Bezorging in heel Nederland
 • Aanplanten mogelijk

Boomkwekerij

Zoekt u een boomkwekerij?

Boomkwekerij de Koekoek in het mooie Ederveen is dé boomkwekerij waar u terecht kunt voor een ruime keuze aan bomen van een goede kwaliteit. Bij ons bent u aan het juiste adres voor planten en bomen van verschillende soorten en maten. Wij kweken de bomen zelf in de volle grond. Naar welke bomen of planten bent u op zoek?

De verschillende bomen van onze boomkwekerij

In onze boomkwekerij vindt u vele soorten en maten bomen. Welke voor u geschikt is, hangt af van de hoeveelheid licht in uw tuin, maar ook van de grondsoort. Als u precies weet welke boom u  wilt hebben, dan helpen wij u graag bij het vinden van een geschikt exemplaar. Is dit niet het geval, dan kunnen onze boomspecialisten u ook van advies voorzien. Bij ons in Ederveen vindt u onder meer:

 • Amberbomen
 • Beukenbomen
 • Trompetbomen
 • Japanse sierkersen
 • Esdoorns

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de bomen die wij u kunnen leveren vanuit onze boomkwekerij. Per soort zijn er ook diverse variëteiten leverbaar. Er is dus een zeer uitgebreide keuze aan bomen waaruit u kunt kiezen. Meer hierover weten? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Voor welke boomkwekerij kiest u?

Bij het kiezen voor een boom is het soort boom die u mooi vind natuurlijk erg belangrijk. Maar belangrijker nog is dat de boom met zorg is opgekweekt én dat u een boom plant die toekomst heeft op de plek die u voor ogen hebt. Onze boomspecialisten helpen u met de keuze voor een boom, we bieden diverse services aan waaronder bezorgservice en aanplantservice. Zo heeft u daar geen omkijken naar. Mogen we u van dienst zijn? Kies voor boomkwekerij de Koekoek uit Ederveen voor een succesvolle aankoop en aanplant van uw beoogde bomen.

Neem contact met ons op

Wanneer u meer wilt weten over de bomen uit onze boomkwekerij of als u andere vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons telefonisch bereiken op: 0620429622. Ook kunt u ons een e-mail sturen via: info@kwekerijdekoekoek.nl. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om onze boomkwekerij een bezoek te brengen en de bomen zelf uit te zoeken hier in Ederveen. Wij zijn van maandag tot zaterdag geopend van 8.00 tot 17.00. We hopen dat we u spoedig mogen verwelkomen in onze boomkwekerij.

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.