• Groot assortiment
  • Deskundig beplantingsadvies
  • Gratis aanhanger lenen
  • Bezorging in heel Nederland
  • Aanplanten mogelijk

Bomen op stam

Bomen op stam geschikt voor elke tuin

Vindt u bomen op stam mooi? Dan bieden wij van Kwekerij de Koekoek u een ruime keuze. Wij hebben een boom op stam in diverse maten tot wel een stamhoogte van 240 cm hoog. Het kunnen bol- of treurbomen zijn. We meten de stam van bovenkant pot tot onderkant kroon. In een container zijn ze het gehele jaar leverbaar. Wilt u weten hoe u ze moet planten? Vraagt u dan gerust om advies. Onze experts hebben meer dan 25 jaar ervaring en kunnen u dus uitstekend helpen.

Bomen op stam ideaal voor de kleine tuin

Onze bomen op stam zijn met name geschikt voor kleine tuinen, omdat ze een kleine kroon hebben en weinig ruimte innemen. Een goede optie is de bolamberboom, die van zichzelf al een mooie ronde vorm heeft. In de herfst kleurt het blad mooi rood/oranje/geel. Ook kunt u deze boomsoort gemakkelijk en goed snoeien. Denkt u wel aan het plaatsen van palen om de jonge bomen genoeg ruimte te geven om goed te groeien. Deze bomen groeien op vrijwel alle soorten grond. Wij denken met u mee, vraag onze boomspecialisten welke boom op stam voor uw kleine tuin geschikt is! Voor iedere plek de juiste boom.

Ook aanvullende producten

Wij verkopen meer dan bomen op stam, sierheesters of bodembedekkers. Bij ons vindt u ook handige aanplantbenodigdheden om uw bomen mee te verzorgen of te onderhouden, zoals:

  • Bemesting: met bijvoorbeeld Promix Tuinmest geeft u de beplanting de juiste voeding.
  • Palen en bamboestokken: deze bieden stevigheid en houden iedere boomsoort op zijn plek.
  • Potgronden: speciale grondsoorten voor de optimale groei van uw boom.

Neemt u gerust contact op

Of u nu struiken of vruchtbomen nodig heeft, wij bieden u een ruime keuze. Niet alleen particulieren, maar ook hoveniersbedrijven weten ons te vinden. Wilt u weten welke soorten bomen op stam we hebben? Kijk in onze webshop onder Bolbomen of neem gerust contact met ons op en vraagt u ernaar. U kunt bellen naar 0620429622 of een e-mail sturen naar info@kwekerijdekoekoek.nl. Liever langskomen? Dan is onze kwekerij geopend op werkdagen en zaterdag van 8.00 tot 17.00 uur. Voor bomen op stam moet u bij Kwekerij de Koekoek zijn.

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.