• Groot assortiment
  • Deskundig beplantingsadvies
  • Gratis aanhanger lenen
  • Bezorging in heel Nederland
  • Aanplanten mogelijk

Bomen op stam

Voor bomen op stam

Vindt u bomen op stam mooi? Dan bieden wij van Kwekerij de Koekoek u een ruime keuze. Wij hebben een boom op stam in diverse maten en wel tot 240 cm lang. Het kunnen bol- of treurbomen zijn. We meten de stam van bovenkant pot tot onderkant kroon. Van half oktober tot half april leveren wij bomen met kale wortel of kluit. In een pot zijn ze het gehele jaar verkrijgbaar. Wilt u weten hoe u ze moet planten? Vraagt u dan gerust om advies. Onze experts hebben meer dan 25 jaar ervaring en kunnen u dus uitstekend helpen.

Bomen op stam

Geschikt voor kleine tuinen

Onze bolbomen met stam zijn met name geschikt voor kleine tuinen, omdat ze een kleine kroon hebben en weinig ruimte innemen. Een goede optie is de bolplataan, die van zichzelf al een mooie ronde vorm heeft. In de herfst kleurt het blad mooi bruingeel. Ook kunt u deze boomsoort gemakkelijk en goed snoeien. Denkt u wel aan het plaatsen van palen om de jonge bomen genoeg ruimte te geven om goed te groeien. Ideaal voor smalle straten en kleine tuinen. Deze bomen groeien op vrijwel alle soorten grond. Deze soort bloeit bij voorkeur in de zon of halfzon. Ook kunnen we ze voor u op maat snoeien.

Ook aanvullende producten

Wij verkopen meer dan bomen op stammen, sierheesters of bodembedekkers. Bij ons vindt u ook handige producten om uw bomen mee te verzorgen of te onderhouden, zoals:

  • Bemesting: met bijvoorbeeld kleikorrels zorgt u voor een betere vochthuishouding
  • Palen en stokken: deze bieden stevigheid en houden iedere soort op zijn plek
  • Potgronden: speciale grondsoorten voor de optimale groei van uw boom

Neemt u gerust contact op

Of u nu struiken of vruchtbomen nodig heeft, wij bieden u een ruime keuze. Niet alleen particulieren, maar ook tuincentra en hoveniersbedrijven weten ons te vinden. Wilt u weten welke soorten we op stam hebben? Neemt u dan gerust contact met ons op en vraagt u ernaar. U kunt bellen naar 0610394912 of een e-mail sturen naar info@kwekerijdekoekoek.nl. Liever langskomen? Dan is onze kwekerij geopend op werkdagen en zaterdag van 8 tot 17 (en niet tussen 12.30 en 13.30). Voor bomen op stam moet u bij Kwekerij de Koekoek zijn.

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.