• Groot assortiment
  • Deskundig beplantingsadvies
  • Gratis aanhanger lenen
  • Bezorging in heel Nederland
  • Aanplanten mogelijk

Bomen kopen

Bomen kopen bij onze boomkwekerij

Wilt u bomen kopen voor in uw tuin of bij uw bedrijf, dan heeft u in ons de juiste partner gevonden! Met al ruim 25 jaar ervaring met het kweken van bomen hebben wij bij Kwekerij de Koekoek alle kennis in huis om u de boom te leveren die u wilt kopen. Wij bieden u de keuze uit verschillende soorten en maten. Van fruitbomen en notenbomen tot sierheesters en bodembedekkers. Wij kweken ze voor u in onze kassen, tunnel of gewoon in de volle grond. Net wat beter is voor de kwaliteit van de plant.

Bomen direct vanaf onze kwekerij

Door de manier waarop wij onze bomen en planten kweken, groeien zij uit tot zeer kwalitatieve producten. Er komen dagelijks hoveniers bij ons langs om onze producten te kopen voor de projecten waar zij mee bezig zijn. U kunt als particulier ook profiteren van onze kwaliteit en onze bomen rechtstreeks bij ons kopen. Bent u ook een doe-het-zelver tuinman die zelf bomen wil kopen? Koop deze dan rechtstreeks bij onze kwekerij, kwaliteit voor een scherpe prijs. Rechtstreeks van het land naar de klant.

Advies over welke bomen u kunt kopen?

Om een duidelijk beeld te krijgen voordat u uw bomen gaat kopen, kan u ook bij ons langskomen. In de kwekerij kunt u alle bomen zien voordat u besluit of u ze wilt kopen of niet. Zo kunt u zich een beter beeld vormen van de mogelijkheden. Onze specialisten kunnen u daarbij helpen door uit te leggen welke bomen geschikt zijn voor uw tuin. Dit doen zijn op basis van informatie die u verschaft over uw tuin. Zo voorkomt u dat u over korte tijd opnieuw een boom moet kopen, omdat de vorige niet geheel aan uw wensen voldeed. Of dat uw boom schade aan uw woning toebrengt, omdat deze te groot is geworden voor uw tuin.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u bieden? Heeft u vragen over de verschillende boomsoorten? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op: 0620429622. U kunt ook mailen naar: info@kwekerijdekoekoek.nl of het contactformulier op onze website invullen. Wij geven u graag meer informatie en verstrekken u zo de kennis die u nodig heeft om goed geïnformeerd bomen te kopen bij ons.

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.