• Groot assortiment
 • Deskundig beplantingsadvies
 • Gratis aanhanger lenen
 • Bezorging in heel Nederland
 • Aanplanten mogelijk

Bomen en struiken

Bomen en struiken kopen?

Wanneer u uw tuin wilt inrichten met bomen en struiken, dan bent u van harte welkom bij Kwekerij de Koekoek. In onze ruime aanbod vindt u vele soorten bomen en de mooiste struiken. Maar dat is nog niet alles. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in vruchtbomen en verkopen we onder meer hagen en coniferen. Weet u niet wat geschikt is voor u tuin of twijfelt u over het onderhoud? Dan helpen onze vakkundige medewerkers u graag. Wij zijn al 25 jaar actief, dus we kunnen u uitstekend van advies voorzien. Komt u snel langs?

Bomen en struiken

Zeer veel soorten bomen

U vindt bij ons laanbomen als de eik en plataan, maar ook bijzondere bomen als de olijfboom, trompetboom en tulpenboom. Maar we hebben uiteraard ook de bekende soorten als de kastanje, linde en berk. Iedere soort heeft zijn eigen kenmerken en in onze webshop vindt u per boom meer informatie. Omdat u soms grote exemplaren koopt, kunnen wij deze tevens bij u bezorgen of u kunt bij ons een aanhanger lenen. Zo krijgt u de aankopen goed thuis. Wij adviseren u de bomen, met name vruchtbomen, zo snel mogelijk te planten.

Klimop en (sier)heesters

Met struiken heeft u enorm veel mogelijkheden. Zo kunt u de bodem ermee bedenken, maar ook een afscheiding creëren. Of wat dacht u van klimop die tegen een lelijke muur groeit en de beschadigde plekken op natuurlijke wijze camoufleert? Wij hebben een zeer ruim aanbod aan struiken en verkopen onder meer:

 • Hortensia
 • Bamboe
 • Hulst
 • Hazelaar
 • Laurierkers

Bovenstaande is slechts een greep uit ons aanbod. Weet u niet welke struiken geschikt zijn voor uw tuin? Neemt u dan contact met ons op en vertelt u ons over de grondsoort en lichtinval. Onze specialisten vertellen u dan welke struiken goed in uw tuin zullen gedijen. Zo maakt u het kiezen een stuk gemakkelijker.

Wilt u ons bezoeken?

Onze kwekerij ontvangt u graag, wanneer u onze bomen en struiken zelf wilt bekijken. Wij zijn iedere werkdag en ook op zaterdag geopend van 8.00 tot 17.00 uur. In de middag hebben wij pauze van 12.30 tot 13.30 uur. Stelt u uw vragen over bomen liever vooraf? Dan kunt u ons bellen op het nummer 0610394912 of u kunt een mail sturen naar info@kwekerijdekoekoek.nl. Wij helpen u graag de geschikte bomen en struiken te vinden, die perfect bij uw tuin passen!

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.