• Groot assortiment
  • Deskundig beplantingsadvies
  • Gratis aanhanger lenen
  • Bezorging in heel Nederland
  • Aanplanten mogelijk

Bomen en struiken

Bomen en struiken kopen?

Wanneer u uw tuin wilt inrichten met bomen en struiken, dan bent u van harte welkom bij Kwekerij de Koekoek. In ons brede assortiment vindt u vele soorten bomen en struiken. We zijn gespecialiseerd in fruitbomen en verkopen vele soorten hagen en meerstammige sierheesters. Weet u niet wat geschikt is voor u tuin of twijfelt u over het onderhoud? Dan helpt onze tuinarchitect u graag met een beplantingsplan.

Vele soorten bomen en struiken

U vindt bij ons laanbomen zoals de moeraseik en de lindeboom, maar ook bijzondere bomen als de olijfboom, pindakaasboom en tulpenboom. Uiteraard omvat ons assortiment ook de bekende loofbomen zoals de beuk, berk en amberboom. Iedere soort heeft zijn eigen kenmerken en in onze webshop vindt u per boom meer informatie. Als u op zoek bent naar grote bomen of struiken kunnen wij deze ook bij u thuis bezorgen.

Meerstammige struiken kopen

Met struiken heeft u enorm veel mogelijkheden. Zo kunt u de randen van uw tuin opvullen met beplantingen of struiken in haagvorm knippen. Tegenwoordig is de meerstammige struik een populaire term. Het verschil tussen gewone en meerstammige struiken is dat deze door middel van snoei en groei zodanig zijn begeleid dat er meerdere, mooie takvrije stammen zichtbaar zijn. Deze meerstammige struiken zijn mooi als solitair in de tuin of in een boombak te plaatsen. Een spotje eronder en u heeft een prachtige eyecatcher in uw tuin. Wij hebben een zeer ruim aanbod aan meerstammige struiken en verkopen onder meer:

Bovenstaande is slechts een greep uit ons aanbod. Weet u niet welke struiken geschikt zijn voor uw tuin? Neemt u dan contact met ons op en vertelt u ons over de grondsoort en lichtinval. Onze specialisten vertellen u dan welke struiken goed in uw tuin zullen gedijen. Zo maakt u het kiezen een stuk gemakkelijker.

Bezoek onze kwekerij voor inspiratie bomen

Onze boomkwekerij ontvangt u graag, wanneer u onze bomen en struiken zelf wilt bekijken. Wij zijn iedere werkdag en ook op zaterdag geopend van 8.00 tot 17.00 uur. Stelt u uw vragen over bomen liever vooraf? Dan kunt u ons bellen op het nummer 0620429622 of u kunt een mail sturen naar info@kwekerijdekoekoek.nl. Wij helpen u graag de geschikte bomen en struiken te vinden, die perfect bij uw tuin passen!

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.