• Groot assortiment
  • Deskundig beplantingsadvies
  • Gratis aanhanger lenen
  • Bezorging in heel Nederland
  • Aanplanten mogelijk

Bladhoudende bomen

Bladhoudende bomen zijn groenblijvend?

Bladhoudende bomen zijn niet helemaal hetzelfde als boomsoorten die groen blijven. Een beukenhaag bijvoorbeeld is een bladhoudende boomsoort als deze gesnoeid wordt, maar het blad blijft niet het gehele jaar door groen. De bladeren van deze haag verkleuren in de herfst en vallen er pas af wanneer er nieuw blad aankomt. Bij Kwekerij de Koekoek bent u aan het juiste adres voor bomen die het gehele jaar door hun bladeren behouden. Wij kweken onze bomen en hagen zelf, waardoor wij u hierover alles kunnen vertellen. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om uw boom thuis te laten bezorgen. Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Welke bladhoudende bomen vindt u bij ons?

U kunt bij ons terecht voor een ruim assortiment aan bladhoudende boomsoorten. Wij kunnen u deze bomen in verschillende afmetingen leveren. Ook kunt u bij ons kiezen voor een bladhoudende geveerd, opgekroond of als gesnoeide zuilboom. Wij leveren uw bomen dus geheel naar wens. Een aantal soorten die bladhoudend zijn, zijn:

  • Sycoparrotia
  • Moeraseiken
  • Beukhagen
  • Bolamberbomen

De verzorging van bladhoudende bomen

Bij Kwekerij de Koekoek kunt u het hele jaar door bladhoudende bomen aanschaffen. Het is echter wel aan te raden om deze boomsoort in het vroege voorjaar te planten. Zo kunnen de bomen het gehele groeiseizoen settelen in de nieuwe grond, waardoor ze sterk de winter ingaan. Ook is het verstandig om uw bladhoudende boom in het (vroege) voorjaar en eventueel nogmaals in de zomer te snoeien, zodat uw boom er mooi uit blijft zien.

Meer informatie? Bel of mail ons

Wilt u graag meer over onze bomen weten? Of wilt u graag een bladhoudende boom aanschaffen? Dan kunt u in beide gevallen contact met ons opnemen. Belt u direct naar 0620429622. U kunt ook mailen naar info@kwekerijdekoekoek.nl of het contactformulier op de website invullen. Onze medewerkers beantwoorden uw vraag dan zo spoedig mogelijk. Naar welke bladhoudende bomen bent u op zoek?

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.