• Groot assortiment
  • Deskundig beplantingsadvies
  • Gratis aanhanger lenen
  • Bezorging in heel Nederland
  • Aanplanten mogelijk

Bladhoudende bomen

Bladhoudend of groenblijvend?

Bladhoudende bomen zijn niet hetzelfde als boomsoorten die groen blijven. Een beukenboom bijvoorbeeld is een bladhoudende boomsoort, maar het blad blijft niet het gehele jaar door groen. De bladeren van deze boom verkleuren in de herfst en vallen er pas af wanneer er nieuw blad aankomt. Bij Kwekerij de Koekoek bent u aan het juiste adres voor bomen die het gehele jaar door hun bladeren behouden. Wij kweken al onze boomsoorten zelf, waardoor wij u hierover alles kunnen vertellen. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om uw boom thuis te laten bezorgen. Waarmeej kunnen wij u van dienst zijn?

Bladhoudende bomen

Welke bladhoudende bomen vindt u bij ons?

U kunt bij ons terecht voor een ruim assortiment aan bladhoudende boomsoorten. Wij kunnen u deze bomen in verschillende afmetingen leveren. Ook kunt u bij ons kiezen voor een bladhoudende boom in een pot, met kluit, blote wortels of met gaas. Wij leveren uw bomen dus geheel naar wens. Een aantal soorten die bladhoudend zijn, zijn:

  • Gewone beuken
  • Moeraseiken
  • Haagbeuken
  • Platanen

De verzorging van deze boomsoort

Bij Kwekerij de Koekoek kunt u het hele jaar door bladhoudende bomen aanschaffen. Het is echter wel aan te raden om deze boomsoort in het vroege voorjaar te planten. Zo kunnen de bomen het gehele groeiseizoen settelen in de nieuwe grond, waardoor ze sterk de winter ingaan. Ook is het verstandig om uw bladhoudende boom in het (vroege) voorjaar te snoeien, zodat uw boom er mooi uit blijft zien. Tenslotte dient u er rekening mee te houden dat deze boomsoort ook tijdens de winter water nodig heeft, zeker wanneer het vriest. Ook dan vindt er verdamping plaats en zult u uw boom water moeten geven.

Meer informatie? Bel of mail ons

Wilt u graag meer over onze bomen weten? Of wilt u graag een bladhoudende boom aanschaffen? Dan kunt u in beide gevallen contact met ons opnemen. Belt u direct naar 0610394912. U kunt ook mailen naar info@kwekerijdekoekoek.nl of het contactformulier op de website invullen. Onze medewerkers beantwoorden uw vraag dan zo spoedig mogelijk. Naar welke bladhoudende bomen bent u op zoek?

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.