• Groot assortiment
  • Deskundig beplantingsadvies
  • Gratis aanhanger lenen
  • Bezorging in heel Nederland
  • Aanplanten mogelijk

Beukenhaag prijs

Wat kost een beukenhaag?

Wilt u graag meer weten over de aanschaf van een beukenhaag? Of bent u op zoek naar een kwekerij die deze haagsoort verkoopt? In beide gevallen staan onze medewerkers voor u klaar. Dankzij het feit dat de beukenhaag zijn blad behoudt tijdens de winter is deze soort een populaire haag. Daarnaast zijn de planten gemakkelijk in onderhoud. Bij Kwekerij de Koekoek vindt u diverse beukenhagen tegen een aantrekkelijke prijs. Wij verkopen diverse afmetingen die wij, indien gewenst, bij u thuis afleveren.

Voordelen van de beukenhaag

Door het plaatsen van een beukenhaag kunt u een mooie, dichte afscheiding in of rondom uw tuin creëren. Dit is echter niet het enige wat deze haagsoort u biedt:

  • Eenvoudig in onderhoud, 1 of 2 maal per jaar snoeien is voldoende.
  • Deze haagsoort kan uitstekend tussen november en april worden geplant, alleen niet wanneer er vorst in de grond is.
  • De beukenhaag is winterhard en behoudt zijn bruine blad in de winter, pas in het voorjaar valt dit af bij het uitlopen van het nieuwe blad.
  • Bij ons vindt u beukhagen tegen een scherpe prijs.

Wat is de prijs van een beukenhaag?

De prijs van beukhagen is afhankelijk van de soort en de grootte. Bij ons heeft u de keuze uit twee soorten: de rode en groene beukenhaag. Al vanaf € 1 per stuk kunt u een lage groene beukenhaag aanschaffen en vanaf € 2 per stuk kunt u een rode beukenhaag kopen. Wanneer u graag meer wilt weten over de kosten die verbonden zijn aan deze haagsoort, bekijk dan in onze webshop de beukenhaag om deze direct te bestellen. Bent u benieuwd naar een scherpe prijs bij afname van een grote partij, neem dan contact met ons op.

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u graag meer weten over de prijs van deze haagsoort? Of zou u graag een beukenhaag bij ons aanschaffen? Vul dan direct het formulier op onze contactpagina in. U kunt ons ook bereiken door een e-mail te sturen naar info@kwekerijdekoekoek.nl of telefonisch contact op te nemen (0620429622). Wilt u de planten van dichtbij bewonderen? Breng dan eens een bezoekje aan onze beukenhaagkwekerij. Voor de scherpste beukenhaag prijs moet u bij Kwekerij de Koekoek zijn.

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.