• Groot assortiment
 • Deskundig beplantingsadvies
 • Gratis aanhanger lenen
 • Bezorging in heel Nederland
 • Aanplanten mogelijk

Beukenhaag planten

Een natuurlijke afscheiding om uw tuin

Gaat u een beukenhaag planten en bent u op zoek naar een beukenhaag kwekerij? Kwekerij de Koekoek is u in dat geval graag van dienst. Welke type beukenhaag u ook zoekt, u vindt hem bij onze kwekerij. Van het leveren van de beuken tot advies omtrent het planten, wij bieden u deze service. Met ruim 25 jaar ervaring in het kweken van planten en bomen hebben wij de nodige expertise opgedaan om u de beste kwaliteit te leveren voor uw beukenhaag.

Waarom een beukenhaag planten?

Bij het planten van een beukenhaag komt een aantal dingen kijken. Uiteraard dient u ervoor te zorgen dat de plaats waar de haag moet komen te staan klaar is om beplant te worden. Overige planten en oude wortelresten dienen te worden verwijderd, zodat ze de groei van de beukenhaag niet in de weg staan. Een beukhaag heeft zijn voordelen. Hierbij kunt u denken aan:

 • De keuze uit rode of groene beukenhaag of gemengd
 • Na beplanting eenvoudig bij te houden door middel van snoeien
 • Bladeren worden in de herfst bruin en blijven hangen tot het voorjaar
 • Een levende afscheiding waar dieren zoals vogels in kunnen wonen
 • Een natuurlijk alternatief voor een saaie schutting

Een beukenhaag planten is geen moeilijke klus. Het goed onderhouden van de rij is echter wel belangrijk om de volle haag te krijgen die u wenst. Onze beukenhaag specialisten voorzien u hierin graag van advies. Toch liever het aanplanten van een beukenhaag uit handen geven? Onze aanplant specialisten staan voor u klaar.

Meer dan een boomkwekerij

In onze kwekerij hebben wij meer plantensoorten dan alleen de groene en rode beuk om een haag mee te maken. Zo kunt u bij ons ook terecht voor laurierhagen, taxushagen en andere groenblijvende varianten. Net wat u mooi vind en passend is voor uw tuin! Naast de hagen kunt u bij ons terecht voor o.a. loofbomen, sierheesters, bodembedekkers en klimplanten. Is uw tuin het volgende adres waar onze bomen hun bestemming vinden?

Wilt u meer informatie?

Wilt u weten wat wij u kunnen bieden? Heeft u vragen over onze producten? Twijfel dan niet en bel ons. U kunt ons bereiken op: 0620429622. Of u kunt e-mailen naar: info@kwekerijdekoekoek.nl. Als u liever een keer langskomt bij onze kwekerij, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Wij zijn dagelijks geopend van 8.00 tot 17.00, op zondag zijn wij gesloten. Onze haagspecialisten staan klaar om u gericht advies te geven als u een beukenhaag wilt planten.

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.