• Groot assortiment
 • Deskundig beplantingsadvies
 • Gratis aanhanger lenen
 • Bezorging in heel Nederland
 • Aanplanten mogelijk

Beukenhaag planten

Kies voor een natuurlijke afscheiding om uw erf

Gaat u een beukenhaag planten en bent u op zoek naar de beuken die u daarvoor wilt gaan gebruiken? Kwekerij de Koekoek is u in dat geval graag van dienst. Welke type beukenhaag u ook zoekt, u vindt hem bij onze kwekerij. Van het leveren van de beuken tot advies omtrent het planten, wij kunnen u hierbij van dienst zijn. Met ruim 25 jaar ervaring in het kweken van planten en bomen hebben wij de nodige expertise opgedaan om u de beste kwaliteit te leveren voor uw beukenhaag.

Beukenhaag planten

Waarom een beukenhaag planten?

Bij het planten van een beukenhaag komt een aantal dingen kijken. Uiteraard dient u ervoor te zorgen dat de plaats waar de haag moet komen te staan klaar is om beplant te worden. Overige planten dienen te worden verwijderd, zodat ze de groei van de beukenhaag niet in de weg staan. Een dergelijke haag heeft zijn voordelen. Hierbij kunt u denken aan:

 • De keuze uit rode of groene beuk
 • Na beplanting eenvoudig bij te houden door middel van snoeien
 • Bladeren worden in de herfst bruin, maar blijven hangen tot het nieuwe blad vormt
 • Een levende afscheiding waar dieren zoals vogels in kunnen wonen
 • Een natuurlijk alternatief voor een schutting

Een beukenhaag planten is geen moeilijke klus. Het goed onderhouden van de rij is echter wel belangrijk om de volle haag te krijgen die u wenst. Onze specialisten voorzien u hierin graag van advies.

Meer dan een boomkwekerij

In onze kwekerij hebben wij natuurlijk meer planten dan alleen de beuken om een beukenhaag mee te maken. Zo kunt u bij ons terecht voor fruitbomen, sierstruiken, bodembedekkers en klimplanten. Wij leveren niet alleen aan particulieren, maar u vindt onze producten ook in grote tuincentra. Daarnaast maken diverse hoveniers gebruik van onze planten, omdat zij weten dat wij de kwaliteit leveren waarnaar zij op zoek zijn.

Wilt u meer informatie?

Wilt u weten wat wij u kunnen bieden? Heeft u vragen over onze producten? Twijfel dan niet en bel ons. U kunt ons bereiken op: 0610394912. Of u kunt e-mailen naar: info@kwekerijdekoekoek.nl. Als u liever een keer langskomt bij onze kwekerij, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Wij zijn dagelijks geopend van 8.00 tot 12.30 en van 13.30 tot 17.00. Alleen op zondag zijn wij gesloten. Onze specialisten staan klaar om u gericht advies te geven als u een beukenhaag wilt planten.

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.