• Groot assortiment
 • Deskundig beplantingsadvies
 • Gratis aanhanger lenen
 • Bezorging in heel Nederland
 • Aanplanten mogelijk

Beukenhaag kwekerij

Dé kwekerij voor beukenhaag plantjes

Wilt u graag een beukenhaag planten? Dan bent u bij Kwekerij de Koekoek op de goede plek. Dankzij het bladbehoud tijdens de winterperiode is de populariteit van de beukenhaag groot. Daarnaast is deze haagsoort eenvoudig in onderhoud. Bij Kwekerij de Koekoek kunt u verschillende soorten beukenhaag kopen. Zo vindt u bij ons de rode en de groene beukenhaag planten. Daarnaast hebben we ook de haagbeuk (Carpinus betulus) in ons assortiment. Ieder van deze hagen heeft zijn eigen kenmerken en bijzonderheden. Onze beukenhaag specialisten vertellen u hier graag meer over.

Kenmerken van onze beukhaag

Met het planten van een beukhaag kunt u een mooie afscheiding om uw tuin creëren. Maar dit is niet het enige wat deze haagsoort u te bieden heeft. Een aantal redenen om een beukhaag te kopen, zijn:

 • Gemakkelijk in onderhoud. U hoeft de beukhaag maar 1 of 2 keer per jaar te snoeien om deze in een strakke haagvorm te krijgen.
 • De beuk kan bijna het gehele jaar door geplant worden, behalve wanneer er vorst aan de grond is.
 • Deze haagsoort is weinig gevoelig voor ziektes, waardoor u lang van de haagplant kunt genieten.
 • De beuk is zeer winterhard en behoudt zijn bladeren het gehele jaar door, het blad kleurt bruin in de winter en valt in het voorjaar af bij uitlopen van het nieuwe blad.
 • Keuze uit verschillende soorten en hoogtes.

Er zijn wel een aantal zaken waar u rekening mee dient te houden, wanneer u deze haag wilt kopen, zoals het verrijken van de bodem bij aanplant en de watergift in de eerste jaren na aanplant. Onze haagspecialisten vertellen u daar graag meer over.

Aanplantservice bij de beukenhaag?

Beukenhagen zijn overal te koop, eenvoudig te bestellen en u kiest al gauw voor de laagste prijs. Bedenk wel dat er verschil is in kwaliteit (dikte) van de beukenplantjes. Het betreft vaak wortelgoed, maar er zijn ook hele dunne stekjes op de markt (dit zijn de achterblijvertjes en die groeien zeer langzaam). Onze beukenhaag kwekerij levert stevige kwaliteit én wij bieden service om de beukenhaag direct aan te laten planten door onze aanplantspecialisten. Meer informatie? Neem contact met ons op.

Een beukenhaag kopen bij de Koekoek?

Wilt u graag hulp bij het kopen van een beuk? Of zou graag meer willen weten over deze haagsoort? Bel dan vandaag nog naar 0620429622. Onze tuinspecialisten staan u graag te woord. U kunt ook direct hieronder het contactformulier invullen of ons een e-mail sturen (info@kwekerijdekoekoek.nl). U krijgt dan nog dezelfde werkdag een reactie op uw vraag. Wanneer u een beukhaag wilt kopen, bestel deze dan via de webshop of stuur een e-mail. Beuken kwekerij de Koekoek staat voor u klaar!

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.