• Groot assortiment
 • Deskundig beplantingsadvies
 • Gratis aanhanger lenen
 • Bezorging in heel Nederland
 • Aanplanten mogelijk

Beukhaag kopen

Dé expert in beukhagen

Wilt u graag een beukhaag kopen? Dan bent u bij Kwekerij de Koekoek op de goede plek. Dankzij het bladbehoud tijdens de winterperiode is de populariteit van de beukhaag steeds groter aan het worden. Daarnaast is deze haagsoort eenvoudig in onderhoud. Bij Kwekerij de Koekoek kunt u verschillende soorten beuk kopen. Zo vindt u bij ons de rode en de groen beukboom. Ieder van deze hagen heeft zijn eigen kenmerken en bijzonderheden. Wij vertellen u graag meer hierover. Vraag ons gerust om informatie.

Beukhaag kopen

Kenmerken van onze beukhaag

Met het planten van een beukhaag kunt u een mooie afscheiding om uw tuin creëren. Maar dit is niet het enige wat deze haagsoort u te bieden heeft. Een aantal redenen om een beukhaag te kopen, zijn:

 • Gemakkelijk in onderhoud. U hoeft de beukhaag maar 1 of 2 keer per jaar te snoeien.
 • De beuk kan bijna het gehele jaar door geplant worden, behalve wanneer er vorst aan de grond is.
 • Deze haagsoort is bijna helemaal ziektevrij, waardoor u lang van de plant kunt genieten.
 • De beuk is zeer winterhard en behoudt zijn bladeren het gehele jaar door
 • Keuze uit verschillende soorten en afmetingen

Er zijn wel een aantal zaken waar u rekening mee dient te houden, wanneer u deze haag wilt kopen, zoals grondsoort en verzorging. Onze medewerkers vertellen u graag meer.

Wij doen die stap extra voor u

Wanneer u een beukhaag wilt kopen, dan kunt u ook een andere kwekerij inschakelen. Dat snappen wij van Kwekerij de Koekoek. Daarom doen wij iedere dag onze uiterste best om u zo optimaal mogelijk van dienst te zijn. U kunt daarom ook niet alleen bij ons terecht voor het kopen van planten, bomen en struiken, maar wij voorzien u ook graag van advies. Met meer dan 25 jaar ervaring beschikken wij over de expertise om u met al uw vragen te kunnen helpen. Daarnaast brengen wij uw aankoop tegen een kleine meerprijs bij u thuis.

Een haag kopen?

Wilt u graag hulp bij het kopen van een beuk? Of zou graag meer willen weten over deze haagsoort? Bel dan vandaag nog naar 0610394912. Onze medewerkers staan u graag te woord. U kunt ook direct op onze website het contactformulier invullen of ons een e-mail sturen (info@kwekerijdekoekoek.nl). U krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie op uw vraag. Wanneer u een beukhaag wilt kopen, dan staan wij van Kwekerij de Koekoek graag voor u klaar.

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.