• Groot assortiment
  • Deskundig beplantingsadvies
  • Gratis aanhanger lenen
  • Bezorging in heel Nederland
  • Aanplanten mogelijk

Haagbeuk

Wij zijn uw kwekerij in Ederveen en omstreken

Wanneer u op zoek bent naar de beste haagbeuk leverancier, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kwekerij de Koekoek heeft het leveren van kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij doen dan ook onze uiterste best om u een plant van hoge kwaliteit te leveren. Omdat wij onze planten zelf kweken, kunnen wij u garanderen dat de
haagbeuk die u bij ons koopt van hoge kwaliteit is.

Haagbeuk

Een haagbeuk als afscheiding

Bij het kiezen van een manier om uw grond af te scheiden van publiek terrein heeft u een uitgebreide keuze. Een van deze mogelijkheden is de haagbeuk. Het is een veelzijdige boom die niet alleen solitair, maar ook dicht naast elkaar kan worden geplant, waardoor er een haag ontstaat. De haagbeuk heeft de volgende bijzondere kenmerken:

  • Deze plant is verkrijgbaar in rood en groen
  • Door met regelmaat de beuk te snoeien, blijft het blad lang hangen, soms tot het nieuwe blad vormt
  • In de winter verkleurt het blad naar bruin

Kortom, de haagbeuk stelt u in staat een goede en vooral ook mooie haag neer te zetten zonder dat u hier al te veel omkijken naar heeft. U kunt deze neerzetten in zon en in halfschaduw.

Kies voor kwaliteit

Bij het kweken van de planten en bomen die wij verkopen, houden wij rekening met alles dat van invloed is op de kwaliteit van de plant. Omdat wij hier goed in zijn, kunt u onze planten vinden in grotere tuincentra en op diverse veilingen. Ook diverse hoveniers komen naar ons toe wanneer zij planten nodig hebben voor hun klussen. Ook als particulier bent u van harte welkom om onze planten, zoals de haagbeuk te komen bekijken. U kunt van maandag tot zaterdag van 8.00 tot 17.00 terecht bij ons. Tussen de middag sluiten wij tussen 12.30 en 13.30 voor de lunch.

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de haagbeuk? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. Onze medewerkers geven u graag alle informatie die u nodig heeft. U kunt ons bellen op telefoonnummer: 0610394912. Uiteraard kunt u ons ook een e-mail sturen (info@kwekerijdekoekoek.nl). Wij kunnen u helpen met het vinden van een haagbeuk die past bij uw tuin.

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.